+ Színház

Betegség miatt elmarad az Örkény előadása

örkény

Az Örkény István Színház Facebook-oldalán közölte az előadás elmaradásáról szóló hírt, a jegyvisszaváltási lehetőségekkel.

Az Örkény Színház Facebook-oldalán közölte az előadás elmaradásáról szóló hírt:

Sajnálattal közöljük, hogy a mai, március 29-i The Black Rider című előadásunk betegség miatt elmarad. Az előadás pótlására 2023. június 16-án, 19:00-tól kerül sor. Akiknek megfelel ez az időpont, további teendőjük nincsen, a már megváltott jegyeikkel jöhetnek az új időpontban. Kérjük, őrizzék meg jegyeiket!

Akiknek nem felel meg, jegyeiket visszaválthatják, a következőképpen:

Az online, bankkártyával vásárolt jegyek visszaváltását az alábbi linkre kattintva kérhetik ma este 19 órától, április 14. 15 óráig:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas
(A linken már az új időpont, június 16. szerepel. Kérjük, a visszaváltásnál ezt jelöljék be!)

Az ezt követően beérkező visszaváltási kéréseket nem áll módunkban teljesíteni.

A személyesen és a SZÉP kártyával vásárolt jegyeket április 14-ig tudják visszaváltani színházunk közönségszervezésén és jegypénztárában, nyitvatartási időben,

VAGY

jegyüket, bankszámlaszámot és a számlatulajdonos nevét e-mailben elküldve a jegy@orkenyszinhaz.hu e-mail címre, április 14-ig. Kérjük, a levelükhöz csatolják a jegyüket (online vásárolt jegy esetében a pdf-fájlt, személyesen vásárolt jegy esetében a jegyről készített fotót vagy szkennelt dokumentumot).

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top