+ Fotó

A nap fotója: A Föld órája, amikor Budapest elsötétült

A föld órája

A Hősök tere díszkivilágításban a Föld órája elnevezésű akció előtt 2023. március 25-én. Fotó: MTI/Lakatos Péter

A Hősök tere díszkivilágításban a Föld órája elnevezésű akció előtt 2023. március 25-én.

A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket.

A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.

MTI/Lakatos Péter

A föld órája

Budapest, 2023. március 25.
A Hősök tere díszkivilágításban (fent) és anélkül (lent) a Föld órája elnevezésű akcióban 2023. március 25-én. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.
MTI/Lakatos Péter

A föld órája

Budapest, 2023. március 25.
A Halászbástya díszkivilágításban (fent) és anélkül (lent) a Föld órája elnevezésű akcióban 2023. március 25-én. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.
MTI/Lakatos Péter

A föld órája

Budapest, 2023. március 25.
A Budai Vár díszkivilágításban (fent) és anélkül (lent) a Föld órája elnevezésű akcióban 2023. március 25-én. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.
MTI/Lakatos Péter

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top