+ Életmód

Halálos lövöldözés a Mardi Gras karneválon

Mardi Gras

New Orleans-i akció során kialakult lövöldözést követően az öt áldozatot – három férfit, egy nőt és egy fiatal lányt – kórházba vitték.

Lövöldözni kezdett egy férfi vasárnap éjszaka New Orleansban, a Mardi Gras nevű karnevál egyik felvonulásán, a rendőrség közleménye szerint egy ember meghalt, négyen megsebesültek.

A közlemény szerint a gyanúsítottat sikerült gyorsan feltartóztatniuk és őrizetbe venniük a környéken szolgálatot teljesítő rendőröknek.

Az akció során kialakult lövöldözést követően az öt áldozatot – három férfit, egy nőt és egy fiatal lányt – kórházba vitték, ahol egyikük belehalt sebeibe, a többiek állapota stabil.

Az intézkedés során két lőfegyvert foglaltak le, az erőszakos cselekmény okának és körülményeinek vizsgálata még folyamatban van.

A Bacchusról elnevezett karneváli menetet vasárnap éjszaka átmenetileg felfüggesztették, majd New Orleans történelmi belvárosán keresztül folytatódott a felvonulás.

A louisianai nagyváros karneválja, a Mardi Gras az Egyesült Államokban a leghíresebbek közé tartozik: bel- és külföldi turisták tömegeit vonzza, és a város idegenforgalmának egyik legfontosabb eseménye.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top