+ Zene

A Dirty Slippers magyar banda már a brit rádiókban dübörög

dirty slippers

A Dirty Slippers Honest Kid című száma az elmúlt napokban több angol rádióban volt hallható, illetve játsszák rotációban.

Brit rádiók mutatták be a magyar poprock csapat, a Dirty Slippers új dalát. Az Honest Kid című felvételt a híres londoni Abbey Road stúdióban rögzítették.

A Dirty Slippers zenekar 2021 nyarán dolgozott a Beatles nyomán legendássá vált Abbey Road stúdióban, ahol több éves közös együttműködés után személyesen is együtt dolgoztak George Shilling producerrel, valamint Neil Dawes hangmérnökkel, aki a legutóbbi Ed Sheeran lemezen is közreműködött – közölte a menedzsment.

Az Honest Kid című szám az elmúlt napokban több angol rádióban volt hallható, illetve játsszák rotációban. A dalt elsőként a független előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatta be február 6-án, két nappal később a manchesteri Hive Radio adta le a Dirty Slippers újdonságát.

Az együttes egy teljes albumot rögzített az Abbey Road-on. A Vársz valahol című lemez magyarországi kiadása vegyesen fog tartalmazni angol és magyar nyelvű dalokat – mondta korábban Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers vezetője, frontembere.

A Dirty Slippers 2009 óta dolgozik együtt a brit George Shillinggel, aki már első, az Egyesült Államokban felvett anyagukon közreműködött. Ő mások mellett az Oasis, Mike Oldfield, a Texas és Madonna lemezének producere volt. Shilling nemcsak producerként működött közre az Abbey Road-i felvételeken, hanem csellózott is.

A Dirty Slippers készülő új albumán Shilling mellett két másik producer dolgozik, aki korábban Grammy-díjas dalok születésénél bábáskodott: a szintén brit Tim Palmer (Pearl Jam, U2, Tears For Fears, Mission, Tin Machine, House of Love, Cure) és az amerikai Beau Vallis (Pharell Williams, Beyoncé).

A Gyuláról indult Dirty Slippers (Lobó-Szalóky Lázár – ének, gitár; Bodrogközy Rita – ének; Tóth Zsombor – basszusgitár; Ferenczi Bettina – dob) az elmúlt tíz évben több európai turnén vett részt, itthon a Suliturné program megalkotása is a nevükhöz köthető.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top