+ Irodalom

Meghirdették az Életmese írói pályázatot

életmese

Idén is meghirdette Életmese írói pályázatát a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete, április 15-ig  várják a pályázatokat.

Idén is meghirdette Életmese írói pályázatát a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete, amely április 15-ig  várja a határon innen és túli magyar családok igaz történeteit.

A tizenöt éve elindított pályázatra négy korcsoportban és két megadott témában évente több száz pályamű érkezik.

A szervezők az idei évben is várják a személyes, igaz, családi történeteket, amelyek erősítik a családon belüli köteléket és a nemzethez tartozás élményét – olvasható a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének keddi közleményében.

Mint írják, a pályázók műveiket a „A szülők, nagyszülők, dédszülők életmeséi”, valamint „Amikor kicsi voltál / Amikor kicsi voltam” témákban, műfaji kötöttség nélkül négy korcsoportban – 10 év alatti, 10-14 éves, 14-38 éves, illetve a 38 év felettiek – küldhetik el, maximum 20 oldal terjedelemben, kizárólag .doc vagy .rtf formátumban az eletmese2023@gmail.com e-mail címre.

Valamennyi korcsoportban az első három helyezettet díjazzák a szervezők. Az érdeklődők a korábbi évek pályázati anyagából szerkesztett köteteket a Mosolyvirág honlapján találják meg.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top