+ Design

A férfi farmerek három egyszerű viselési módja

farmerek

A letisztult dizájnnal rendelkező, sötétebb árnyalatban pompázó farmerek valóban jól mutathatnak egy sportzakóval.

A farmernadrágok szinte alapvető ruhadarabnak számítanak a legtöbb férfi gardróbjában. Ezek a praktikus viseletek ugyanis rendkívül sokoldalúan viselhetőek, így számtalan alkalommal jó választásnak bizonyulhatnak. Akad azonban pár olyan párosítása a férfi farmereknek, amely valóban garantálja a stílusos megjelenést. Lássuk tehát, mik is ezek pontosan?

1. Slim fit farmerek zakóval

A sportos elegancia stílusa egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfi divatvilágban is, hiszen a szigorú dresszkódok elég sokat változtak az új generációk igényei révén. Már nem számít ritkaságnak, hogy akár komoly üzleti találkozók vagy elegáns rendezvények alkalmával farmert húzzunk. Ha tehát mi is így tennék, akkor viszont nem árt arra figyelnünk, hogy milyen fazont választunk. Példának okáért, a letisztult dizájnnal rendelkező, sötétebb árnyalatban pompázó farmerek valóban jól mutathatnak egy sportzakóval és egy pár hasonlóan elegáns sneakerrel. Ilyen nadrágok már szinte bármely ruhaüzletben fellelhetőek, például a bolf.hu kínálatában is találhatunk számtalan minőségi darabot ezekből. Ha tehát az elegáns mégis laza megjelenés a célunk, akkor egy ilyen outfittel biztosan nem fogunk mellélőni.

2. Szaggatott farmerek és nyomatos pólók

A szaggatott farmerek néhány évvel ezelőtt még csupán a punkok és a lázadó tinik kiváltságát jelentették. Azonban ahogyan azt korábban is említettük már, az öltözködéssel szembeni elvárások nagyon sokat változtak az elmúlt időben. Így már számtalan közszereplő és felelős pozícióban lévő ember örömmel viseli ezeket a különleges ruhadarabokat. Egy vidám, nyomatos pólóval pedig rendkívül mutatós, laza urban stílusú szettet kaphatunk a szaggatott farmerekkel. Az ilyen szettek tökéletes választást jelentenek a hétköznapi rohanás és a hétvégi kikapcsolódás alatt egyaránt. Egy pár vagányabb sneaker és egy mutatós fullcap pedig rendkívül képes feldobni ezeket. Ha tehát nincs ötletünk, hogy mit vegyünk fel a hétvégi szórakozáshoz, úgy érdemes lehet megpróbálkoznunk ezzel a lezser kombinációval.

3. Farmer joggerek melegítőfelsővel

A joggerek eredetileg futónadrágnak készültek, azonban ez a rendkívül kényelmes fazon hamar utat talált magának a farmerek világába is. Az ilyen sportos fazonú farmernadrágokhoz pedig mi sem passzolhatna jobban, mint a minőségi melegítőfelsők. Ezek gyakorlatilag kéz a kézben járnak, nem is csoda, hogy a sportos stílus kedvelőinek is ott lapul jó pár ilyen nadrág a gardróbjukban. Egy ilyen szett azonban nem csupán stílusos, de rendkívül praktikus is, hiszen valóban kényelmes viseletet jelent. A farmer joggerek nem csak fazonjuk révén számítanak kényelmesnek. A legtöbb esetben olyan sztreccses anyagból készülnek, amely biztosítja viselőjük számára a mozgás szabadságát. Egy ilyen szettbe beillesztve tehát biztosak lehetünk benne, hogy a hosszú kirándulások vagy az egész napos városnézés is valóban kellemes élmény lesz majd. Arról nem is beszélve, hogy ehhez még tökéletes megjelenést is kapunk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top