+ Film

Az eltűnt Julian Sands családja köszönetet mondott

Julian Sands

A brit származású Julian Sands tucatnyi filmben és tévéfilmben szerepelt, egyik legfontosabb filmje az 1985-ös Szoba kilátással volt.

A túrázás közben 11 napja eltűnt Julian Sands családja köszönetet mondott a kaliforniai hatóságoknak a színész felkutatására tett “hősies” erőfeszítéseikért.

Mint a BBC News által idézett hétfői közleményükben írták, mélyen meghatotta őket a feléjük áramló sok szeretet és támogatás is.

A 65 éves Sands január 13-án a Los Angelestől északra fekvő San Gabriel-hegység legmagasabb csúcsára, a Baldy-hegyre indult túrázni. Azóta azonban nem tudnak hollétéről, a kutatására induló mentőcsapatok csak az autóját találták meg a múlt héten a hegy közelében.

A kutatást nehezíti, hogy a régióban hetek óta viharos az időjárás. A múlt héten be is jelentették, hogy a földi csapatok munkáját fel kellett függeszteni, és csak a levegőből folytatták a keresést. A San Bernardinó-i seriff hivatala figyelmeztetést adott ki, hogy a környéken ne induljanak útnak túrázók.

Januárban már történt egy haláleset a környéken, amikor egy négygyerekes anya, aki ismerősei szerint gyakorlott túrázó volt, lezuhant a Baldy-hegyről.

A brit származású Sands tucatnyi filmben és tévés produkcióban szerepelt, egyik legfontosabb filmje az 1985-ben bemutatott Szoba kilátással volt. Jelenleg Los Angeles északi részén él író feleségével, két gyermekük van.

Sands korábban sokszor beszélt róla, hogy szeret túrázni és hegyet mászni.
Mikor 2020-ban megkérdezték tőle, hogy mikor érzi magát boldognak, azt válaszolta:

“Egy ragyogó hideg reggelen egy hegycsúcs közelében”.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top