+ PR-cikk

A legjobb kollaborációk sneakerheadek számára

sneakerheadek

Óvatosan tehát a sneakerheadek körében kapható neves darabokkal, mindig akad belőlük hamisítvány, amit eredeti áron próbálnak meg eladni.

Mindenkinek van egy sneakerhead barátja, aki imádja a különleges kiegészítőket. Viszont nincs mindenki tisztában azzal, hogy melyek a legjobb kollaborációk, amik jelenleg elérhetőek. Teljesen mindegy, hogy melyik nagy gyártóról van szó, mindegyiknek sikerült olyan sportolót vagy hírességet összeszednie, akikért a fanok teljesen odavannak.

Ebben a cikkben a legjobbakat mutatjuk be, amik közül bátran lehet válogatni, ha mindig trendi megjelenést akarunk.

Kollaborációk, amiknek nem lehet ellenállni

Legyen szó egy rapperről, egy énekesről, egy sportolóról, a márkák mindig tudják, hogy kihez forduljanak, ha egy adott kollekciót sikerre akarnak vinni. Egyesek a zenéjükkel, mások a személyiségükkel, míg vannak, akik tehetségükkel nyűgözik le a fiatalokat.

Travis Scott az elmúlt évek legnépszerűbb zenésze, aki a trap számaival szinte azonnal meghódította a világot. A True to Sole Travis Scott Merch kollekciója pillanatok alatt a rajongók kedvence lett. Nem csoda, hiszen a kivívott népszerűségét mindig sikerült jó üzleti döntéssel párosítania. A sneakerheadek között szinte az összes Nike kollaborációja grállá vált. Az elsöprő siker tulajdonképpen mindig Travist igazolja. A rappernek saját Merch és más több más nagyobb céggel együttműködésben készült termékei egyaránt igen népszerűek.

A legismertebb Merch darabok

Az első és talán legsikeresebb közös alkotásuk az Air Jordan 1-es sneaker. A Travis Scott Astronomical Merch kollekció azonban igen sok elemből áll. Ezek leginkább a speciális Fortnite környezetet mutatják be és jelenítik meg. Rengeteg színben és mintával kaphatóak, legyen szó Cactus Jackről vagy éppen a Fortnite motívumokról egyaránt.

Mi a helyzet a Yeezy 350 kiegészítőkkel?

Ki ne ismerné Kanye West amerikai rappert, aki a 2000-es évek elején robbant be a köztudatba. Az első albumát követően komoly zenei hírnévre tett szert. Nem kellett sok idő ahhoz sem, hogy bevágódjon egy nagy márkánál, akivel közösen megalkották a Yeezy 350-et. Az első darab 2013-ban jelent meg, ami azóta is töretlen hírnévnek örvend a rajongók körében. A számos színállásban megjelent modellből ma már Yeezy 750 is létezik, amely West és a német sportmárka első közös kollabja volt.

Mindig érdemes vigyázni a hamisítványokkal!

Manapság egyre több fake cipő és ruha lát napvilágot, emellé társul a számtalan kamu webáruház, amelyek próbálják átverni az érdeklődőket. Éppen ezért érdemes a True to Sole csapatát választani, hiszen itt kizárólag valódi darabokat lehet kapni. Fokozott figyelmet fordítanak ugyanis a beérkezett cipők, felsők, nadrágok, zoknik ellenőrzésére. A bolt polcain és az online üzletben is kizárólag bevizsgált sneakerek kapnak helyet.

Óvatosan tehát a sneakerheadek körében kapható neves darabokkal, mindig akad belőlük hamisítvány, amit eredeti áron próbálnak meg eladni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top