+ Film

Amber Heard és Johnny Depp egyezségre jutott

Johnny Depp Amber Heard

Johnny Depp amerikai filmsztár és volt felesége, Amber Heard színésznő peren kívüli egyezséggel rendezték vitás bírósági ügyeiket.

Keresés a weben

Johnny Depp amerikai filmsztár és volt felesége, Amber Heard színésznő peren kívüli egyezséggel rendezték vitás bírósági ügyeiket.

Amber Heard Instagram-oldalán azt írta, nehéz döntés volt számára az egyezség megkötése.

„Megvédtem az igazságomat, és az addigi életem tönkrement ebben” – írta Heard.

„Az a becsmérlés, amellyel a közösségi médiában szembesültem, felerősített változata annak, amivel a (sérelmet szenvedett) nők, akik ügyükben felszólaltak, ismételten áldozatokká válnak” – tette hozzá.

Az 59 éves Depp és a 36 éves Heard pereskedésében júniusban, a virginiai Fairfaxben hat hétig tartó tárgyalás után született ítélet, mely szerint Heard a párkapcsolati erőszak áldozatairól írt újságcikkében megrágalmazta volt férjét, és 10,35 millió dollár kártérítést kell fizetnie.

Az Aquaman színésznője ellenkeresete egyik pontjában nyert Depp ellen, akinek kétmillió dollárt kell fizetnie. Mindkét fél fellebbezést nyújtott be az esküdtszék ítéletének különböző vonatkozásai miatt. A peren kívüli egyezséggel lényegében a további pereskedésnek vették elejét.

Depp környezetéből származó értesülések szerint a megállapodás részét képezi, hogy Heard 1 millió dollárt fizet volt férjének, és a feleknek nem lesznek további pénzügyi követeléseik egymástól.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top