+ Film

Robert De Niro lakásából akart karácsonyi ajándékot lopni egy nő

Robert De Niro

Robert De Niro manhattani lakásából akart karácsonyi ajándékokat lopni egy tolvaj, akit a rendőrség hétfőn hajnalban tetten ért.

Robert De Niro manhattani lakásából akart karácsonyi ajándékokat lopni egy tolvaj, akit a rendőrség hétfőn hajnalban tetten ért.

A hatóság közleménye szerint a sorozatos betöréseket elkövető Grincset követték, és akkor csaptak le rá, amikor hajnali három óra előtt besurrant A keresztapa és a NagyMenők sztárjának lakásába.

A 30 éves tettes már a nappaliban volt, amikor letartóztatták. A helyszínről eltulajdonított tárgyakat találtak nála – számolt be a New York-i rendőrség, de az elkövetőt nem nevezték meg.

A tolvaj a karácsonyfa alatt talált ajándékokat is el akarta vinni – tette hozzá jelentésében az ABC News. A 79 éves Oscar-díjas színész az emeleten tartózkodott a betörés alatt, akkor ért le a nappaliba, amikor a nőt elfogták.

Az incidens Manhattanben, az East 65th Street egy házában történt. A rendőrség szerint a tolvaj az erőszakos behatolásra utaló jelek alapján az alagsori bejáraton keresztül juthatott be. De Niro szóvivője elmondta, hogy a színész ideiglenesen bérli a lakást.

A tettes még hétfőn vagy kedden bíróság elé kerül a manhattani kerületi ügyészség szóvivője szerint.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top