+ Film

Superman ruhájába új színész bújik

superman

A korábbi Superman, Henry Cavill így reagált: “Nem a legjobb hír, de ilyen az élet” – mondta a színész a The Guardiannak.

Keresés a weben

Új főszereplőt választ James Gunn a készülő Superman-filmjéhez, mivel a történetben, aminek forgatókönyvét is ő írja, a fiatal Supermanre akar koncentrálni.

A döntés nem tette boldoggá Henry Cavillt, aki 2013 óta alakította Supermant, és ősszel kapott zöld utat a Warner Bros. stúdiótól, a DC stúdió anyavállalatától, hogy visszatérjen a szerepben. Októberben be is jelentette, hogy megint magára húzza a híres jelmezt.

A 39 éves Cavill szerdán az Instagramon számolt be róla, hogy találkozott a DC stúdió társelnökeivel, Gunn-nal és Peter Safrannal, akiktől megtudta, hogy mégsem ő alakítja majd Supermant.

“Nem a legjobb hír, de ilyen az élet”

– idézte a The Guardian a színészt, aki hangsúlyozta, hogy tiszteletben tartja a stúdió döntését, és minden jót kíván Gunn-nak és Safrannek az univerzum építéséhez, amibe belefogtak.

A rajongóit posztjában azzal vigasztalta, hogy ő ugyan nem ölti többé magára a köpenyt, de jó szívvel gondol régi filmjeire, és Superman azért mindig ott lesz nekik.

Gunn egy közleményében arról beszélt, hogy Supermannek azt a korszakát akarja feldolgozni, mikor még Clak Kentként a Daily Planet riportere volt. Hangsúlyozta, hogy nagy rajongója Henry Cavillnek, és megbeszélésükön számos izgalmas lehetőség került szóba esetleges jövendőbeli közös munkáikkal kapcsolatban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top