+ Életmód

Zanzibár nyaralás – álomesküvő egy lakatlan szigeten

Zanzibár nyaralás!

A természet érintetlen, semmihez sem fogható szépsége, vadregényes, romantikus tájak, végtelenbe nyúló tengerpartok – ez a Zanzibár nyaralás!

A természet érintetlen, semmihez sem fogható szépsége, vadregényes, romantikus tájak, végtelenbe nyúló tengerpartok – igen, ez a Zanzibár nyaralás! A szóban forgó úti cél egyre népszerűbb az európaiak, és így a magyar emberek körében is. Nem véletlenül: a Zanzibár nyaralás életre szóló élménnyel ajándékozza meg az igényes turistákat.

Egyáltalán nem mindegy, mikor kelünk útra

Bár Zanzibár éghajlata trópusi, egész évben meleg van, viszont a jellegzetesen monszunos időszakok miatt fontos megfelelő körültekintéssel kiválasztani a nyaralás időpontját. A monszunos hónapok jellemzően áprilistól júniusig tartanak, és bár ebben az időintervallumban a jegyek is olcsóbbak, mégis érdemes fenntartással kezelni ezeket az ajánlatokat. Az egész napos szakadó esőben ugyanis szó sem lehet tartalmas programokról, így a minőségi időtöltésről szőtt álmaink sem válhatnak valóra.

A gyerekes családok is szívesen utaznak Zanzibárba

A Zanzibár nyaralás a nagycsaládosok körében is elsöprő népszerűségnek örvend. Az ország közbiztonsága megfelelő, a helyiek többnyire barátságosak és segítőkészek. Az angol mellett, a szuahéli és a bantu nyelv van használatban a térségben.

A Zanzibár nyaralás sikere a jó szervezésen múlik

Még az egyébként jó közbiztonság és kedves helyiek ellenére is érhet bennünket meglepetés a zanzibári utazás során. Mivel a helyiek kultúrája és szokásai merőben eltérnek az európaitól, a nyaralást kizárólag a körültekintő, profi szervezés viheti sikerre. Az Ázsia Neked komoly szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező szakembereire bármikor rábízhatjuk magunkat.

Álomesküvő egy lakatlan szigeten

Óceánillatú, lágyan lengedező szellő, kecses pálmafák, fehérhomokos, szikrázó szépségű tengerpart. A legtöbben szívesen mondanánk ki a boldogító igent ebben a mesébe illő miliőben. Az Ázsia Neked Zanzibár nyaralás szolgáltatás keretén belül akár egy esküvő szervezésében és lebonyolításában is a partnereik rendelkezésére állnak. A teljes körű magyar asszisztencia adott, csakúgy, mint a romantikus fakultatív programok.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top