+ Zene

Elton John 2023-ban elbúcsúzik

elton john

Elton John 2018 szeptemberében indította útnak világkörüli búcsúturnéját, amelyet azonban megszakított a koronavírus-járvány.

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani – adta hírül pénteken a The Guardian.

A brit szupersztár a fesztivál kiemelt előadójaként 2023. június 25-én lép a Piramis Színpadra – közölték a szervezők. A Glastonbury fesztiválon most először fog fellépni, ezen a koncerten köszönhet el brit rajongóitól.

Elton John 2018 szeptemberében indította útnak világkörüli búcsúturnéját, amelyet azonban megszakított a koronavírus-járvány. A glastonbury fellépése összességében nem az utolsó koncertje lesz, mert a búcsúturné júliusig tart még különböző európai helyszíneken.

Elton Johnnak novemberben volt az utolsó amerikai koncertje a Los Angeles-i Dodger stadionban.

A Glastonbury zenei fesztivált jövőre június 21. és 25. között tartják. A rendezvényre november elején nyitották meg a jegyeladást, egy óra leforgása alatt az összes jegy elkelt. A világ egyik leghíresebb rockzenei fesztiválját a koronavírus-járvány miatt 2019 óta nem rendezték meg, a pandémia után 2022-ben tartották meg újra az eseményt júniusban.

„Nem is lehetnék izgatottabb, hogy a Piramyd színpadának főszereplője lehetek. Ahogy a Farewell Yellow Brick Road turném vége közeleg, nincs megfelelőbb módja annak, hogy elbúcsúzzak brit rajongóimtól”

– nyilatkozta John.

„Zseniálisak voltak a rajongók, támogattak pályafutásom minden csúcsán és mélypontján… Alig várom, hogy befogadhassam a világ legnagyobb fesztiváljának szellemét.”

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top