+ vallás

Ferenc pápa a sztálini idők éhínségéhez hasonlította az ukrán helyzetet

ferenc pápa

Ferenc pápa emlékeztetett: szombaton lesz az 1932-33-as “borzalmas népirtás”, Ukrajnára vonatkozóan és ukránul a holodomor évfordulója.

Keresés a weben

Az ukránul holodomornak, éhínségnek nevezett történelmi időszakhoz hasonlította a mai ukrajnai lakosság helyzetét Ferenc pápa szerdán az általános audiencián elmondott beszédében.

A katolikus egyházfő arra kérte az audiencián résztvevőket: imádkozzanak azért, hogy vége legyen minden háborúnak a világon, kiváltképpen a “szeretett és mártír ukrán nép borzalmas szenvedései” enyhüljenek.

A pápa emlékeztetett arra, hogy szombaton lesz az 1932-33-as “borzalmas népirtás”, Ukrajnára vonatkozóan és ukránul a holodomor évfordulója. Felidézte, hogy a mesterségesen, éheztetéssel előidézett népirtást Sztálin vitte véghez szerte a Szovjetunióban, különösen Ukrajnában.

Az egyházfő imára szólított fel a “genocídium áldozataiért és a számos ukránért, gyermekekért, nőkért, idősekért, akik ma szenvedik el az agresszió mártíromságát”.

A kijevi parlament 2006. november 28-án fogadta el a törvényt, amellyel az éhínség éveit az ukrán nép ellen elkövetett népirtásnak nyilvánította.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

 1. PáLoS TReND szerint:

  SOSEM VOLT ORSZÁG vs. MAGYAR ARMAGEDDON!!!
  CIGÁNY ÚTON ORBÁNIA!!!
  A FELCSÚTI BRIGANTI KIZSIGERELT RABSZOLGÁVÁ TETTE a MAGYAR MUNKAVÁLLALÓKAT!!!…-TARTÓTISZTJE UKÁZÁRA…- MÁR a SZÁMÁRA OLY FÉNYES és VÉRGŐZÖS ún. HANUKÁRA!!!
  A cin-globalista Rothschild csicska a nemzetközi uzsorások parancsára a magyarországi Munka törvénykönyv sokadik módosításával, amit december elején át is vittek az Országgyűlésben a politikus-bűnözők, ami nyilván nem csoda, hiszen papíron kétharmada van az israhelli megszállóknak.
  Ebben többek között az állt, hogy adott esetben egyetlen szabadnapjáról sem rendelkezhet egy munkavállaló, de az is, hogy a megváltozott munkaképességű dolgozókat – lényegében – végkielégítés nélkül el lehet küldeni!!!
  Nem sokat vártak a nemzet-veszejtő és forint-rontók, mit mondjak.
  Már érkeznek is a hírek az első ilyen esetről, és – alig meglepő módon – a makói Continental gumiipari gyárból, ahonnan már sok gazság került korábban is napvilágra.
  A pontosítás kedvéért ismételjük el: az eljárás az, hogy akinek egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy elássa korábbi munkakörét (akkor is, ha az egyenesen az adott munkából származik!), elküldhető fizetetlen szabadságra. Ezzel igazság szerint felmondásra kényszerítik, hiszen nincs fizetése, ha pedig ő maga mond fel “önként”, akkor nem is kell végkielégítést fizetni számára. Nos, úgy tűnik, ez történik Makón.
  „Meg sem várta, hogy a köztársasági elnök aláírja, úgy tűnik, máris alkalmazza a Munka törvénykönyve módosítását a makói gumigyár vezetése: kifárasztással felmondásra kényszeríti azokat a dolgozóit, akik idős koruk vagy megváltozott egészségi állapotuk miatt nem, vagy csak nagyon nehezen tudják ellátni korábbi munkakörüket” – írta közleményében a Gumiipari Szakszervezeti Szövetség.
  A szakszervezet elnöke, Radics Gábor a Mércének elmondta: a cég egy munkavállalója megromlott egészségügyi állapota miatt – ami a szakszervezet szerint egyértelműen a munkakörülmények miatt állt be – már több mint egy éve nem tudott dolgozni.
  Első körben azonban nem foglalkoztatási megbetegedést, hanem egészségügyi alkalmatlanságot állapítottak meg nála.
  Ebben az esetben a munkáltató köteles más munkakört ajánlani a munkavállalónak, vagy felmondani és végkielégítést fizetni neki.
  Ahogy azonban korábban írtuk, a már megszavazott, de a köztársasági elnök által alá még nem írt módosítás értelmében ráutaló magatartással felmondásra kényszeríthetik az egészségügyileg alkalmatlanná nyilvánított munkavállalókat, akik így eleshetnek a végkielégítéstől.
  Szép kis karácsonyi ajándék, íme, hát a narancshéj kipások (Fidesz!?) holokauszt-szorzóval népszerűsített vér-verejtékes rabszolgasága…- időarányosan Európa legnyomorultabb éhbéréért!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=qaYw3lZ4gUc&lc=Ugz4rSvfk44An_hdjjp4AaABAg.9EZQ0HB5w2w9jk0Ux1diUs

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top