+ Színház

A közönség előtt kérte meg a könnyekig meghatódott rendezőnő kezét

Hernicz Albert

Bánházy Eszter könnyekig hatódott az örömtől, így fogadta el Hernicz Albert gyűrűjét, aki féltérdre ereszkedve kérte meg kedvese kezét.

A jóképű fiatalember az Experidance együttesből lehet ismert a nagyközönség számára.

A szerelemé lett a főszerep a 11. SŐT7 Fesztivál nyitó hétvégéjén a Bethlen Téri Színházban.

Az egyhetes táncmustra második napján a nézők a Bartók Táncszínház: Lábnyom+Liselotte és a május című előadásait láthatták. A teltházas ovációt azonban egy váratlan esemény szakította félbe: Hernicz Albert – korábban az Experidance együttes, jelenleg a Varidance társulat tagja -, tűnt fel a színpadon. Kedveséhez, Bánházy Eszterhez lépett, aki a Liselotte és a május című előadás rendezője, koreográfusa és egyik táncosa.

„Sokan azt se tudják, hogy itt, ezek között a falak között kezdte a pályafutását. Itt mutathatta be saját előadását. Sokan azt sem tudják, hogy mi lassan elköltözünk Budapestről, sokan nem tudják, hogy nagyon szeretlek és sokan azt sem tudják, hogy most megkérem a kezedet!”

– mondta a jóképű táncos, miközben a társulat tagjai és a nézők is üdvrivalgásban törtek ki.

Eszter könnyekig hatódott az örömtől, így fogadta el Albert gyűrűjét, aki féltérdre ereszkedve kérte meg kedvese kezét. Eszter azonnal igent mondott, amit a közönség újabb hatalmas tapssal hálált meg.

A romantikus pillanatokat követően a SŐT7 Fesztivál folytatódik tovább a Bethlen Téri Színházban; a hét további részében a kiemelkedően tehetséges vidéki társulatok mellett a fesztivál díszvendége, a BIAK/Baross Imre Artistaképző Intézet: Szentivánéji álmodók című produkcióját láthatják a VII kerület szívében található teátrumban. A táncfesztivál záróprogramjaként a Közép-Európa Táncszínház társulatából Barna Krisztián: Dichotómia és Dabóczi Dávid: HIM című koreográfiái lesznek láthatóak. Az előadásokra a jegyek még korlátozott számban kaphatók.

A 11. SŐT7 Fesztivál részletes programja itt olvasható.

A lánykérésről itt nézhető meg a teljes videó:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top