Stork Natasa
+ Film

Stork Natasa a legjobb színésznő New York-ban

“Nagyon boldog vagyok, és hálás Szilágyi Fanni rendezőnek és mindazoknak, akik ezen a filmen dolgoztak” – mondta Stork Natasa.

Keresés a weben

Stork Natasa, a Veszélyes lehet a fagyi című film főszereplője kapta a legjobb színésznőnek járó díjat a New York-i Filmhéten – közölte a Nemzeti Filmintézet (NFI) kedden.

Szilágyi Fanni első egész estés filmje november közepén érkezik a magyarországi mozikba, és egy egypetéjű ikerpár viharos kapcsolatát mutatja be, amelynek mindkét tagját Stork Natasa alakítja.

A Veszélyes lehet a fagyi című alkotást a New York-i Filmhéten láthatta először a külföldi közönség. A fesztivál évről évre olyan nemzetközi válogatással várja a közönséget, amelyben a már befutott rendezők mellett az elsőfilmes alkotók is bemutatkozhatnak.

Az NFI elsőfilmeseket támogató Inkubátor Programjában készült film története egy egypetéjű ikerpárról szól, akik a külső hasonlóságok ellenére különböznek egymástól: Éva gazdag feleségként neveli kisfiát, míg a radiológus Adél munkájába menekül a magány elől. Egy nap belép az életükbe Ákos, aki megtestesít mindent, amire a két nő vágyik.

“Nagyon boldog vagyok, és hálás Szilágyi Fanni rendezőnek és mindazoknak, akik ezen a filmen dolgoztak”

– mondta Stork Natasa, aki elmondta: általában igaz, de itt fokozottan, hogy egy szerep megformálásához elképesztő csapatmunka szükséges.

“Ez a díj egy közös elismerés”

– hangsúlyozta, hozzátéve: bízik benne, hogy a magyar közönségnek is tetszeni fog ez az érzékeny és varázslatos történet.

A Stork Natasa, Patkós Márton, Szabó Máté, Csikász Ágnes és Bódy Magdi főszereplésével készült Veszélyes lehet a fagyi producere Pataki Ági és Kenesei Edina, forgatókönyvírója Lányi Zsófi volt. A filmet Szilágyi Gábor fényképezte, vágója Ördög Zsófia, zenéjét Kalotás Csaba szerezte.

A Veszélyes lehet a fagyi a Partnerfilms gyártásában készült és Magyarországon országszerte november 17-től lesz látható a Mozinet forgalmazásában.

Stork Natasa a legjobb színésznő New York-ban
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top