+ Film

Wittner Mária emlékére videópályázatot hirdetnek

wittner Mária

Wittner Mária emlékére “Én hősöm” címmel videópályázatot hirdet középiskolás diákoknak a XX. Század Intézet.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója alkalmából, Wittner Mária emlékére “Én hősöm” címmel videópályázatot hirdet középiskolás diákoknak a XX. Század Intézet – közölték a pályázat kiírói.

A mozgalmas 20. század sokszor embert próbáló évtizedei bővelkedtek olyan példamutató és tiszteletre méltó személyekben, akikre büszkék lehetünk – hangsúlyozták.

A pályázat célja, hogy a tanulók elmélyüljenek a 20. század történelmében és gondolkodjanak azon, milyen teljesítmény, helytállás az, amely számukra példaként szolgál, és válasszák ki saját hősüket, akinek történetén keresztül az általuk fontosnak tartott értékeket bemutatják – írták.

Pályázni egy legfeljebb háromperces, saját készítésű videóval lehet december 23-án éjfélig. Az első helyezett nyereménye egy okostelefon és könyvcsomag, a második okosórát és könyvcsomagot, a harmadik helyezett pedig e-könyv-olvasót és könyvcsomagot nyerhet.

A pályaműveket a palyazat@xxszazadintezet.hu címre várják elektronikus formában, de akár postai úton, pendrive-on is be lehet nyújtani az 1062 Budapest, Andrássy út 60. címre feladva.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top