+ PR-cikk

Mivel lepjük meg pókerező ismerősünket?

póker

A póker amúgy a világ egyik legnépszerűbb kártyajátéka, amelynek lényege, hogy a résztvevők nyílt vagy éppen zárt kártyáikból…

Van olyan ismerőse, aki előszeretettel pókerezik? Szereti ezt a kártyajátékot és hamarosan jön a születésnapja, esetleg karácsonykor lepné meg valami személyes dologgal? Sosem könnyű olyannak ajándékot keresni, akit bár ismerünk, a hobbija nem túl közel áll hozzánk. Ebben a cikkben igyekszünk összeszedni pár olyan ötletet, amiből ihletet meríthet a következő ünnepi alkalomra.

A pókeresek világa

Aki szeret pókerezni, annak ez valószínűleg egy hobbi. Persze vannak, akik ezt profi szinten művelik, a többség azonban csak szabadidejében él ennek a szenvedélyének. A Pamutlabor Pólónyomda pókeres pólóival sosem lövünk mellé, ha egy pókeresnek keresünk meglepetést. Persze ebben nem merül ki a lehetőségek tárháza, hiszen bőven akad még olyan apróság, amivel örömet okozhatunk a számára.

A póker amúgy a világ egyik legnépszerűbb kártyajátéka, amelynek lényege, hogy a résztvevők nyílt vagy éppen zárt kártyáikból hozzák ki a legjobbat, így elvihetik az asztal közepén található kasszát. Ezt csak akkor tehetik meg, ha náluk van a legjobb kombináció, tehát minden játékosnak törekednie kell arra, hogy nála legyen a legjobb. Persze közben jöhetnek az arckifejezések, amelyek jót vagy rosszat sejtetenek.

Pókeres ajándéktárgyak

Ahogy már említettük, a pókeres pólóknak hatalmas sikere van azok között, akik előszeretettel töltik ezzel a játékkal a szabadidejüket. Ott van például a “Time to Play”, a “King of Poker”, a “Poker for Life”, valamint az “Optimist Pessimist Realist Poker” férfiak számára készült változat. Persze ez még nem minden, hiszen a felsők mellett számos egyéb apróság készül pókeres témában.

Ilyenek a színes bögrék, a vászontáskák, illetve a párnahuzatok, amelyekből mind akad pókeres verzió. Nem beszélve a kutyás pólókról vagy éppen a farmerből készült kabátról. Ezek mindegyike kiváló megoldás, ha nem tudjuk, mivel lepjük meg egy szerettünket, aki imádja ezt a játékot. A felsők azért is jó megoldások, hiszen azokat akár játék közben is viselheti, így tényleg teljesen oda tud koncentrálni. Hátha sikert hoz neki az ajándék!

Hogyan készülnek a pókeres tárgyak?

A termékek kiválasztása során a legfontosabb szempont a póló minősége. A Pamutlabor Pólónyomda kizárólag 100% pamutból készült változatokkal dolgozik, főként Sol’s gyártmányokra nyomtatnak, amelyek egyenesen Németországból érkeznek meg a nyomdába. Vannak női és férfi szabások, így természetesen a nem sem lehet akadály, ha pókeres ajándéktárgyat keresünk.

Igény esetében pedig lehetőség van egyedi változatokat rendelni, azonban számolni kell azzal, hogy egy saját grafika valamennyivel többe kerülhet, mint a már előre elkészült darabok. Bár az tény, hogy sokkal egyedibb egy olyan póló, amin kizárólag az van, amit mi szeretnénk, amiről tudjuk, hogy személyre szabott.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top