+ PR-cikk

Télen is lehetnek gyönyörű, hidratált kezeid!

hidratált

A viszkető, kiszáradt, illetve repedezett bőr a kezeinken sokunk életét keseríti meg, főként a hideg, szeles őszi és téli időszakban.

A viszkető, kiszáradt, illetve repedezett bőr a kezeinken sokunk életét keseríti meg, főként a hideg, szeles őszi és téli időszakban. Mivel a kéz a káros hatásoknak leginkább kitett bőrfelület, ezért gondos ápolásra van szükség, hogy elkerüljük ezeket a problémákat.

A titok nyitja: a gondoskodás már a kézmosásnál kezdődik!

Nem elegendő, ha kizárólag a krémekre fektetsz hangsúlyt. Ha valóban csodás bőrt szeretnél, használd a Silcare – Műköröm Webáruház juhtejes szappan kínálatának darabjait! Az eredeti Florex® termékekkel elégedett leszel, hiszen pontosan ott nyújtanak segítséget, ahol szükség van rá: a kézmosás közben.

Hiszen a kezeinken a bőrnek nem csupán a hideggel és a szeles időjárással kell megbirkóznia, hanem a gyakori kézmosással, a mosogatással, a takarítás során használt vegyszerekkel is. Ezért még nagyobb odafigyeléssel kell vigyáznunk rájuk, mint a test más területeire.

Ekcémás tünetek és extrém szárazság?

Akik igazán erőteljes tüneteket tapasztalnak, akár egy zuhanyzást követően is átélhetnek bőrviszketést, még abban az esetben is, ha egyébként a tusoláshoz használt készítmény elviekben hidratálóhatással rendelkezik. A megoldást azonban nem a ritkább tisztálkodás, hanem a megfelelően megválasztott, ideálisan természetes összetevőkből készült termékre való rátalálásban lelhetjük meg.

A bőrbarát juhtejes szappanokkal elkerülhetővé válik a bőr kiszáradása a kézmosás során. A fájdalmas és viszkető érzés helyett semmi más dolgod nem lesz, mint gyönyörködni a fantasztikusan puha és bársonyos bőrödben. Egyáltalán nem meglepő, hogy a manikűr és a szépen díszített műkörmök is egy ilyen szépen ápolt körmön fognak igazán jól mutatni.

Már Kleopátra is ismerte a tej erejét

Az a mondás sem véletlenül született, hogy “tejben, vajban fürdetik”. Gondoltad volna, hogy a száraz bőr érzetéhez is hozzá lehet szokni? Bármennyire is ez a helyzet azonban, ha tejes készítményekre váltasz, valósággal felüdül, fellélegzik a bőröd, s átélheted az ideális állapotot. Az olcsó, s gyakran káros alkotóelemekből összeállított tusfürdőkkel szemben ugyanis a juhtejes szappanokkal valódi ápolást és kényeztetést nyújthatsz a bőrödnek.

A juhtej még a többi tejhez képest is kiemelkedően gazdag vajzsírban, fehérjékben, ásványi anyagokban és vitaminokban. Utóbbiak közül az A-, a B-, valamint az E-vitamin is megérdemli, hogy megemlítsük, hiszen ezek közismerten kiváló hatással vannak bőrünkre. A tejsav tartalmának köszönhetően gyengéden hámlaszt, így még inkább megújítja a bőrfelszínt. A fiatalítóhatás, valamint az, hogy mindemellett csökkenti a gyulladásokat, s még antibakteriális is, már szinte csak hab a tortán.

Az eredmény a csodálatos, egészséges, fiatalos bőr, amely mellett krémekre már alig, vagy egyáltalán nem is kell energiát fordítani. Illatukkal pedig garantáltan elvarázsolnak, valóságos kényeztetőélménnyé változtatva még az egyszerű kézmosást is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top