+ Média

Gálvölgyi János elárulja, mi lenne, ha most lenne fiatal

Gálvölgyi János

Az évadnyitó műsor vendége Gálvölgyi János, aki az adás felvételén kíméletlen őszinteséggel beszélt a hazai celebvilágról.

Csatornát váltott Lutter Imre: Gálvölgyi János színművésszel indul az irodalmi talkshow 5. évada

Mától minden szerdán este az ATV Híradó után jelentkezik a Sorok között Lutter Imrével című talkshow 5. évada. A korábban az RTL Klub képernyőjén futó műsor a megszokott arculattal, de hetente vadonatúj részekkel várja a nézőket az ATV-n.

A Sorok között ismert emberek mondják el eddig ismeretlen történetüket. A vendégek közt vannak színészek, sportolók, újságírók, zenészek, tudósok, influenszerek és humoristák is, akik arról beszélnek, hogyan változtatta meg az életüket egy vers, és mit gondolnak a világról.

Az ismert hírességek között van Geszti Péter, Miklósa Erika, Szabó Győző, Kajdi Csaba Cyla, Forgács Gábor, Soltész Rezső, Hadas Krisztina, dr. Béres József, Tarján Zsófi, Beregi Péter, Kálid Artúr, Frenreisz Károly, Nagy Sándor, Hrutka János, Pásztor Anna, Dés László, Csisztu Zsuzsa, St. Martin, Papp Gergő, Szekeres Adrienn és Szirtes Edina Mókus.

Lutter Imre versművész, műsorvezető, az ATV és a Spirit FM csatornahangja a műsort saját finanszírozással, önerőből, anyagi támogatók nélkül készíti.

A műsor átfogó ajánlója itt nézhető meg:

 

Az évadnyitó műsor vendége Gálvölgyi János, aki az adás felvételén kíméletlen őszinteséggel beszélt a hazai celebvilágról, és azt is elárulta, ha most lenne fiatal, egyáltalán nem biztos, hogy színész lenne, mert nem tudná megmondani, miért akarná a pályát. A Kossuth-díjas színész arról is beszél az esti műsorban, miként került közel a színházhoz a legendás fotóművész, Keleti Éva segédjeként, akit valósággal levadászott. A különleges megismerkedésük története mellett szóba kerül, hogyan fedezte fel magában az affinitást a parodizáláshoz és a humorhoz, és miért gyakorolta Radnóti bőrkötéses kötetével a rádiózást és a bemondói szerepkört még gyerekkorában.

Az adás előzetese:

 

A Sorok között Lutter Imrével című műsor különkiadása a Spirit FM-en hallható, míg a YouTube videómegosztó portálon saját csatornáján néhány hét csúszással láthatják a feliratkozók az adások vágatlan változatát, Soron kívül Lutter Imrével címen. A műsor gyártója a myspace produkció, szakmai partnere a Magyar Versmondók Egyesülete.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top