Veszélyes lehet a fagyi
+ Film

Megérkezett a Veszélyes lehet a fagyi mozielőzetese

A humort és varázslatot sem nélkülöző Veszélyes lehet a fagyi  (16) november 17-én érkezik a hazai mozikba.

Megérkezett a mozielőzetes Szilágyi Fanni első nagyjátékfilmjéhez. A humort és varázslatot sem nélkülöző Veszélyes lehet a fagyi  (16) november 17-én érkezik a hazai mozikba, a kettős szerepet alakító Stork Natasa és Patkós Márton főszereplésével.

Adél (Stork Natasa) radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, egypetéjű ikerpárja, Éva (Stork Natasa) pedig jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát vállalkozó férje oldalán. Különböző nézőpontból látják egymás életét. Az egyértelmű külső hasonlóságok ellenére máshogyan látják magukat és egymást, mindkettejüknek a másik élete tűnik könnyebbnek és jobbnak.

Ebbe a konfliktusokkal terhelt kapcsolatba Ákos (Patkós Márton) színrelépése hoz váratlan fordulatot. Elsőre úgy tűnik, hogy a férfi mélyíti a távolságot az ikrek között, azonban éppen az ő hatására kezdenek el újra egymásra figyelni.

Veszélyes lehet a fagyi

Szilágyi Fanni korábbi kisfilmjeivel (A kamaszkor vége, A csatárnő bal lába életveszélyes, Minden vonal) már bebizonyította, hogy érzékenyen tudja feltenni a nehéz kérdéseket is. Első nagyjátékfilmje, a humort és varázslatot sem nélkülöző Veszélyes lehet a fagyi a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretében készült.

Megérkezett a Veszélyes lehet a fagyi mozielőzetese
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top