+ PR-cikk

Jogi ügyintézés egyszerűen, online

ekrs

Az eKRS az elektronikus jogi ügyintézés platformja, ahol számos ügyünket gyorsan, egyszerűen, rugalmasan intézhetjük.

Napjainkban, amikor egyre több dolgot megtehetünk az online világ segítségével, amikor akár az otthonunkban ülve is kölcsönt vehetünk fel, talán nem is annyira meglepő, hogy már jogi ügyekben is számíthatunk segítségre ezen a módon.

Elektronikus a forma, mégis komoly az ügy

Az eKRS az elektronikus jogi ügyintézés platformja, ahol számos ügyünket gyorsan, egyszerűen, rugalmasan, valamint kedvező áron intézhetjük. Csupa olyan tulajdonság, ami miatt igazán szívesen kipróbáljuk ezt a dolgot, a kérdés csak az, hogy valóban megbízhatunk-e benne.

A megfelelő szakmai háttér biztosítja a hitelességet

Minden jogi ügyintézésre igaz, hogy fontos, hogy szakmai szempontból is hitelesen képviselve, az adott ügyre vonatkozó, legfrissebb és éppen aktuális jogszabályoknak és törvényeknek megfeleljen. Erre csak akkor van lehetőség, ha korrekt és hozzáértő szakmai csapat áll a projekt mögött.

Az eKRS esetében sikerült pontosan ezt megvalósítani, hiszen tulajdonképpen a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatásáról beszélünk, amelyet azoknak a meglévő és leendő ügyfeleiknek hoztak létre, akik értékelik, ha gyorsan, könnyen és korrekten intézzék feladataikat. Az eKRS megvalósítja az ezekhez szükséges feltételeket.

Milyen előnyökkel jár az elektronikus jogi ügyintézés?

Az eKRS abszolút rugalmas megoldást kínál minden szempontból. Egyrészt nem szükséges időpontot egyeztetni az ügyvédi irodával, hiszen bármikor, ráadásul bárhonnan foglalkozhatunk jogi jellegű feladatainkkal, a dokumentumok létrehozásával.

Teljesen mindegy, hogy az irodából vagy éppen otthonról tudunk időt szánni az adott projektre, van lehetőségünk belekezdeni, feltéve persze, hogy egy laptop vagy számítógép, továbbá emellett internetkapcsolat is a rendelkezésünkre áll.

A rugalmasság másik szempontból azt is magába foglalja, hogy nem okoz problémát, ha még időre van szükségünk, vagy akár hiányzó iratokat kell megvárnunk vagy beszereznünk az adott dokumentum kivitelezéséhez. Az eKRS-ben elkezdett ügyintézést bármelyik ponton félbehagyhatjuk, s később pontosan ugyanott folytathatjuk, amikor minden adat és információ a birtokunkban van.

Hogyan működik az eKRS?

Ez az elektronikus felület nem igényel az elinduláshoz többet, mint egy egyszerű regisztrációt, ami után már ki is választható a 9 különböző ügytípuson belül az, amire éppen szükségünk van. Ha szeretnénk, teljesen online, személyes találkozás nélkül végigvihető a folyamat, ha szükséges, akkor Skype helyettesíti az élőben megvalósuló kapcsolatfelvételt.

A nagyrészt automatizáltan működő folyamatoknak köszönhetően előre tudható, fix, s ezenfelül kifejezetten kedvező is a szolgáltatás ára, így kiemelkedő ár-érték arány mellett dolgozhatunk. A megadott regisztráción keresztül a dokumentumok később is elérhetőek maradnak, így többé attól sem kell tartanunk, hogy fontos szerződéseinknek vagy más iratoknak lába kél. Használd ki te is az eKRS-ben rejlő előnyöket, és válts rugalmas jogi ügyintézésre!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top