+ Film

Enyedi Ildikó három filmje is szerepel Nagyváradon

Enyedi Ildikó

A legújabb magyar filmek mellett Enyedi Ildikó filmjei is szerepelnek a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál programjában.

A legújabb magyar filmek mellett Enyedi Ildikó filmjei is szerepelnek a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) szeptember elején zajló nagyváradi programjában – közölte kedden az Agerpres hírügynökség.

A szeptember 2-a és 4-e közötti TIFF Nagyvárad első napján mutatják be Grosan Cristina első mozifilmjét: A legjobb dolgokon bőgni kell címűt, mely a Szarajevói Filmfesztivál versenyprogramjában debütált.

Ekkor lesz látható a háromszoros olimpiai bajnok vívóról, Szilágyi Áronról szóló Egy mindenkiért című dokumentumfilm, Muhi András Pires alkotása is.

Először vetítik Nagyváradon Fazekas Máté Kilakoltatás című szatirikus filmjét és a fesztivál zárónapján lehet megnézni Kis Hajni Külön falka című alkotását is.

A TIFF Nagyvárad szervezői a többszörös díjnyertes rendező, forgatókönyvíró és producer Enyedi Ildikó munkásságát idéző visszatekintést is beiktattak a programba. Az én XX. századom felújított változata, valamint a Testről és lélekről című film mellett a rendező új alkotását, a tavalyi cannes-i filmfesztiválon bemutatott A feleségem történetét is vetítik Nagyváradon. A TIFF Nagyvárad teljes programja a https://oradea.tiff.ro/ oldalon böngészhető.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top