+ PR-cikk

Wellnessélmények ősszel is

wellness

Egyre többen jönnek rá, hogyha évközben végig hajtják magukat, és csak nyáron mennek el egy vagy két hét szabadságra, az egyáltalán nem elegendő. Ráadásul ősszel a legtöbb munkahely megint nagyobb üzemmódra kapcsol, nem beszélve a plusz bent töltött órákról, hétvégi túlórázásokról.

Ha a pénztárcánk is megengedi, akkor vegyük a fáradtságot és ütemezzünk be egy jól megérdemelt hétvégét, amikor elutazunk valahova. Aki szereti a vízben való lubickolást, nem kell lemondania róla, csak azért, mert már hidegebbek a nappalok. Egyre több szálloda kínál már szerteágazó wellness- és spa szolgáltatásokat.

Aktív pihenés wellnessélményekkel

Beköszönt lassan a kellemes őszi idő, amikor is szívesen töltünk kint akár órákat is a szabad levegőn napközben. Az aktív kimozdulások szerelmeseinek javasoljuk a Hotel OTP Birkenhof**** hívogató ajánlatait, ahol számtalan sportolási lehetőség várja Önt és családját, kültéren és beltéren egyaránt.

A szálloda wellnessrészlege minden korosztálynak kínál felejthetetlen élményeket és teszi mindezt egy barátságos, magyarul beszélő csapattal, akik igyekeznek minden kérdésünkre választ találni. Mindezek mellett a szálloda kutyabarát, így nem kell kis kedvencünk otthoni etetéséről is gondoskodnunk, és legfőképpen nem kell otthon hagynunk.

A wellnessrészleg tartalmaz élménymedencéket, valamint a hagyományos finn szauna mellett a gőzkabin és infraszauna között is válogathatnak azok, akiknek nem ajánlott a magas hőfokon való izzadás. Akik a wellness üdítő hatásait egy hétvégénél hosszabb ideig is szeretnék élvezni, azok számára ajánlott az egyhetes tartózkodás, amikor is napokon át töltődik test és lélek egyaránt.

Masszázs szolgáltatások

A masszázs már régóta közismert lazító, stresszoldó és gyógyító kezeléstípus. Számtalan válfaja ismert már, attól függően, hogy valakinek csak egy adott testrész vagy a teljes test masszírozására van-e szüksége. Csoportosítani lehet a kategóriákat aszerint is, hogy milyen erősségű legyen a kifejtett nyomás. Vannak masszázsfajták, amelyek alkalmaznak kiegészítő folyadékokat is a masszázsolajon kívül, pl. lávakő, csokoládé. Ezek alapján biztosak lehetünk abban, hogy találunk a problémánkra megfelelőt, amely személyiségünkhöz is passzol.

A szálloda wellnessoázisának részei a különböző típusú masszázskezelések. Itt választani lehet a macskagyökér-olajos teljes vagy a különböző láb- és talp-, valamint frissítő masszázsok közül. Elérhető kezelés még többek között a reflexológia, a peeling kezelések, a fülgyertyázás, a fényterápia. Masszázscsomag ajánlataikban a különböző kezeléstípusok együttesen is megtalálhatók, így összetettebben és hatékonyabban fejtik ki hatásukat. További részletekért érdemes a szálloda honlapját felkeresni, a munkatársaktól tudakozódni.

A wellnessrészleget egészítik ki még a különféle gyógypedikűr és manikűr szolgáltatások. Mindezeken felül megismerkedhetünk a hotel különleges gasztronómiai kínálatával, melynek segítségével rátérhetünk az egészséges táplálkozáshoz vezető útra.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top