Daniel Verstappen
+ Zene

Verstappen fellép a Várkert Bazárban

Daniel Verstappen a klasszikus zongorista hagyományokon átlépve alkotta meg egyedi zenei stílusát, amelyben a zongorát elektronikával…

Keresés a weben

Daniel Verstappen nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerző lép fel szeptember 10-én a Várkert Bazárban. A művész a magyar-belga diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulója alkalmából látogat Budapestre a Reconnection című európai turnéjának keretében.

A műsor egyben a művészet segítségével épülő híd is a különböző kultúrák között, hiszen a belga zongoraművész mellett a magyar zenei élet képviselői, Pejtsik Panna énekesnő és a StationVoice énekegyüttes is fellép a látványos showelemekkel kiegészített koncerten.

Daniel Verstappen a klasszikus zongorista hagyományokon átlépve alkotta meg egyedi zenei stílusát, amelyben a zongorát elektronikával, énekhanggal és zenei kísérettel ötvözi. Világszerte olyan népszerű művészekkel lép fel, mint Andrea Bocelli, Anastacia, John Miles, Gloria Estefan, Zuchero, a Simple Minds, Chaka Khan vagy Joe Jackson.

Pejtsik Panna a huszonéves zenészgeneráció egyik legsokoldalúbb személyisége: a legnagyobb hollywoodi filmes produkciók felvételeihez biztosít kórust, énekelt a Wembley Arénában és Magyarország legnagyobb koncerttermeiben is a legkülönfélébb műfajokban – áll a közleményben.

Az énekesnőt 2021-ben ismerte meg a szélesebb közönség énekes-dalszerzőként, amikor A Dal című műsorban bemutatkozott Fehér Elefánt című dalával. A VoiceStation projektkórus Pejtsik Panna művészeti vezetésével alakult 2014-ben.

A formáció tagjai számos magyarországi és nemzetközi film és videojáték zenéjének stúdiófelvételein énekeltek, olyan művészekkel dolgoztak együtt, mint José Cura, Andrea Bocelli, Lisa Gerrard, Karl Jenkins vagy Leona Lewis. Rendszeres közreműködői a hazai könnyűzenei koncerteknek, videoklipeknek és televíziós műsoroknak és állandó kórusaként a Havasi Symphonic Show-nak.

Verstappen fellép a Várkert Bazárban
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top