+ PR-cikk

Mosógép baktériumfóbiásoknak: létezik!

mosógép

A Gorenje mosógép azonban elpusztítják a baktérium 99,9%-át, ráadásul akadnak köztük ExtraHygiene funkcióval ellátott típusok is.

Mit tegyen, ha fél a baciktól? Manapság már rengeteg olyan tisztítószer és készülék létezik, amely szinte teljes mértékben megöli a kórokozókat. A mosás is lehet 99,9%-ig vírus- és baktériummentes, hiszen akadnak márkák, amik különösen ügyelnek erre a tulajdonságra. Mivel sajnos a bacik mindenhol jelen vannak, így előbb vagy utóbb úgyis rajtunk kötnek ki, így érdemes mindezt megelőzni. Lássuk, hogy mire érdemes figyelni a baktériumfóbiásoknak!

Egyre terjedő vírusok és kórokozók

A bacikat és a vírusokat mi magunk visszük a lakásba, a felnőttek és a gyerekek egyaránt. Ott vannak ugyanis a buszon, az irodában, az iskolában, a bevásárlóközpontokban, ahol több tárgyat megérintve könnyedén otthon landolnak. Hiába igyekszünk óvatosak lenni, megvédeni a ruhákat és a testünket, a bőrünkre tapadva jönnek velünk és végül a kanapén, az asztalon és egyéb helyen kötnek ki. Ezek sajnos idővel elszaporodnak és továbbterjednek, így nem árt idejében megelőzni a problémát. Az onlineMárkaboltok minőségi mosógépei között bőven találni olyan készüléket, amely szinte teljes mértékben megöli ezeket a kártevőket.

Az elmúlt két évben a járvány hatására egyre jobban elkezdtünk figyelni a higiéniára és a megelőzésre. Sajnos rengeteg olyan betegség van, ami a mosógépben is fennakadhat, így ha a víz hőmérséklete nem éri el a 60 fokot, akkor ott is maradnak és megfertőzik a többi ruhát. A keresztszennyeződés által pedig csak adunk egy pofont a műveletnek, hiszen ugyanúgy hordjuk szét őket a lakásban.

Gorenje mosógépek tanúsítvánnyal

A bacik és a vírusok elpusztítása érdekében mindig magasabb hőmérsékletet kell választani, amely bár több energiát fogyaszt, hatékonyan öli meg ezeket a kórokozókat. A Gorenje mosógépei azonban elpusztítják a baktérium 99,9%-át, ráadásul akadnak köztük ExtraHygiene funkcióval ellátott típusok is. Ezek gőzzel és magas hőmérsékleten dolgoznak, így minden tiszta és higiénikus lesz a következő felvétel során. A készülékben nem képződnek baktériumtelepek, nincsenek kellemetlen szagok sem. Nem véletlenül nyerte el az Intertek tanúsítványt, amely garantálja, hogy biztosan megöli a vírusokat a ruhákról.

A termékek biztosítékot jelentenek a funkcionalitásra és a minőségre, hiszen az elvárásokhoz hűen, képesek teljes mértékben biztonságban tartani a család minden tagját. Nincs többé fertőződés, hiszen a mosógépet használva ez szinte teljesen megszűnik.

Miért nem szabad túlzottan aggódni?

Fontos megjegyezni, hogy az immunrendszer arra való, hogy ellenálljon a betegségeknek és megtanuljunk együtt élni velük. Ha folyamatosan attól tartunk, hogy valamit elkapunk, nem fogjuk meg a kilincset, nem használjuk a kéztörlőt, az nem fog segíteni. A vírusok a levegőben terjednek, így hiába az elővigyázatosság, sokszor még az sem elegendő. Persze figyelhetünk arra, hogy a gyerekek vagy az idősek ne kapják el, de a testünknek van egy ellenálló képessége, ami segít abban, hogy legyőzzük ezeket a bacikat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top