+ Zene

A New Millennium Nemzetközi Akadémia a jövő mecénása

New Millennium Nemzetközi Akadémia

Minden szervezet fogadja a New Millennium Nemzetközi Akadémia mesterkurzusait és műhelyeit az adott partnerországban.

Miranda Liu hegedűművész alapításában megalakult a New Millennium Nemzetközi Akadémia, amely mesterkurzusokat tart és ösztöndíjakkal segíti hátrányos helyzetű tanulókat – tudatta az akadémia csütörtökön.

A 2022-ben megalakult New Millennium Nemzetközi Akadémia (NMIA), amelynek alapja a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál mesterkurzusaival minőségi oktatást és online tanulási lehetőségeket kínál feltörekvő kreatív zenészeknek – olvasható a közleményben.

Az akadémia parnerei a magyarországi Cadenza Művészeti Ügynökség, a spanyolországi Asociación Cultural Musical Sociedad Filarmónica de Vilagarcía, a bulgáriai Polifonia , valamint az ausztriai Anna Rothschild Ensemble Verein.

Minden szervezet fogadja a New Millennium Nemzetközi Akadémia mesterkurzusait és műhelyeit az adott partnerországban a következő két év alatt. Budapesten már 2022. augusztus 25. és 30. között sor kerül a mesterkurzusokra, a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivállal párhuzamosan.

Budapest mellett Bécsben, Nikolovoban és Vilagarcia de Arousa-ban lesznek ötnapos mesterkurzusok nemzetközi hírű európai zenészekkel – idézi a közlemény Miranda Liu hegedűművésznőt, az Akadémia alapító-művészeti vezetőjét, aki hozzátette, hogy a személyes mesterkurzusokat év közben is folytathatják a résztvevők online formában.

Az Akadémia oktatói, előadói nemzetközileg elismert művészek, szakemberek, menedzserek, akik vezető pozíciót töltenek be európai intézményeknél, együtteseknél, illetve nemzetközi zenei versenyek győztesei.

A New Millennium Nemzetközi Akadémiára bármilyen korú, nemű, származású, vagy társadalmi-gazdasági helyzetű zenész jelentkezesét várják július 15-ig. Bővebb információk az akadémiáról a www.nmicmf.com weboldalon találhatók.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top