+ PR-cikk

Ajándékozz egyedi vászonképet!

vászonkép

A sokadik váza és könyvutalvány után valami személyes ajándékkal lepnéd meg szerettedet születésnapja alkalmából? Készíttess számára egyedi vászonképet kedvenc közös fotótokkal, vagy lepd meg egy hasznos ajándékutalvánnyal!

A legjobb ajándék: személyes ajándék!

Ha valakit régóta ismerünk, úgy érezhetjük, hogy szinte már minden hasznos ajándékötletet ellőttünk a születésnapjai során. Fali dekorációt azonban ritkán ajándékozunk, különösen akkor, ha az egy személyes, közös fotót tartalmazó vászonkép.

Ha közel áll a szívetekhez egy közösen átélt emlék, melyről fénykép is készült, ajándékozd meg őt egyedi készítésű vászonképpel! Ha pedig rábíznád a döntést, lepd meg az ünnepeltet a vaszonkep.hu ajándékutalványával, hogy ő maga választhassa ki a saját fali dekorációját!

Bármilyen örömmel és szívből szólóan is adjuk a közös fotót, előfordulhat, hogy az ünnepeltről nem az a legelőnyösebb fotó. Éppen ezért jó, ha megadjuk a döntés szabadságát, hogy olyan képet rendeljen, amellyel száz százalékosan elégedett. Emellett ezt olyan paraméterekben teheti meg, hogy biztosan ideális méretben, elrendezésben és formátumban illeszkedjen otthona falfelületére.

Mit érdemes tudni a rendelés előtt?

Érdemes ellátni a születésnapost néhány hasznos tanáccsal annak fényében, hogy mire ügyeljen a fotó vagy fotók kiválasztása során. Ugyanis lehetősége van nemcsak egy, hanem akár egy teljes montázs megrendelésére is! Így rengeteg közös fotót és vidám pillanatot sűríthet bele egyetlen vászonképbe.

Ahhoz, hogy a végeredmény garantáltan ideális legyen, jó, ha a fotók minél jobb minőségűek, és magas pixelszámmal rendelkeznek. Így ugyanis kinagyítva is élesek, élénkek lesznek, homályos hatás nélkül. Ha pedig vágásra van szükség, nem lesz nagy minőségvesztés, mely elronthatja az összhatást.

Jó, ha az ünnepelt leméri a rendelkezésre álló falfelületet is, hogy a méretet aszerint választhassa ki. Ha netán egy nagyobb felület tátong üresen, akár többrészes vászonképet is választhat, mely folytatólagosan jelenít meg egy képet, értelemszerűen több részletben. A hatás egészen lenyűgöző lehet, a vászonképek úgy mutatnak majd, akár a luxusgalériában lévő műalkotások.

Tartósság és jó minőség

A magas minőség elengedhetetlen egy ilyen faldekoráció során, hiszen az ideális esetben évekig, sőt, évtizedekig is éke lehet otthonunknak. Fontos tehát, hogy a vakráma anyagától elkezdve a nyomtatási technológián át minden tartós, jó minőségű és korszerű legyen.

Egy-egy portörlés során kellemetlen lehet, ha a kifizetett és megrendelt vászonkép színei elfolynak. Éppen ezért érdemes a magas minőséget garantáló, tartós és külső hatásoknak kiválóan ellenálló vaszonkep.hu képeit választani!

Látogass el a vaszonkep.hu weboldalára, és rendelj ajándékutalványt szeretteid számára, hogy egyedi és személyes ajándékkal lepd meg őket!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top