+ PR-cikk

Világhírű vágóeszközök – avagy milyen bicskát válasszunk?

bicska

Ha bicskát akarsz venni, először is tudnod kell, hogy mire használod majd azt, másodszor, nem muszáj mindig a legolcsóbb darabot kiválasztanod.

Keresés a weben

Akármilyen vágóeszközt is szeretnénk beszerezni, a vásárlás során a legfontosabb a minőség lesz. Ez igaz a bicskáknál is. Persze nagyon sok darab közül válogathatunk, és elsőre nem mindig könnyű megmondani, hogy melyikkel járunk majd jól. Ez különösen akkor igaz, amikor webáruházból rendelünk.

Szerencsére bizonyos márkák termékei megbízható szolgálattal támogatnak minket, s a következő pár sorban arra is fényt derítünk, hogy melyek ezek a darabok. Ha kíváncsi vagy, akkor tarts velem egy rövid cikk erejéig!

Legyél te is tapasztalt zsebkésvásárló!

A bicska jelentős szerepet töltött be régen az emberek életében, hiszen szinte mindenben a segítségükre volt. Az étkezésben, az outdoor programok és munkálatok alatt, de még a pihenéshez is magukkal vitték. Emiatt érdemelte ki a “mindenes” eszköz titulust. A Kések Ollók Webáruház bicska kínálatában sokféle darabbal találkozhatsz, hiszen ne gondold, hogy a zsebkéseknek nem lehet többféle változata.

A túrázás szerelmesei például kifejezetten olyan termékeket keresnek, amelyek megállják a helyüket a zordabb körülmények között is. De a hölgyek a kisebb és csinosabb darabokat preferálják. Látod? Nincs két egyforma bicska.

EDC bicskák – Kelj minden nap a zsebkéseddel!

Az Every Day Carry kések olyan vágóeszközöket jelölnek, amelyek a hétköznapi életben segédkeznek. Ez a bicskák esetében csupán annyit tesz, hogy bármikor, bárhová magunkkal vihetjük, és bármilyen tevékenységhez elővehetjük a zsebkést, ráadásul mindezt legálisan.

Ezen speciális piac kínálata igen széles, így az alacsonyabb kategóriás termékektől a modern újításokig mindegyiket megtalálod abban. Egy valami azonban nem hagyható figyelmen kívül, mégpedig a minőség.

Ha bicskát akarsz venni, először is tudnod kell, hogy mire használod majd azt, másodszor, nem muszáj mindig a legolcsóbb darabot kiválasztanod.

Messze híres vágóeszköz márkák

Ha rám hallgatsz, akkor csak olyan márkák késeit szerzed be, amelyek már letettek valamit az asztalra és hozzák a tőlük elvárt színvonalat.

Erre kitűnő példa a Böker Plus Worldwide is. A Chad Los Banos tervezése alapján készült zsebkés méretei tökéletesen illenek a világ által elfogadottnak tartott mérettartományba. Kiváló a formatervezése, az impozáns és robusztus pengéje AUS-8 acélból lett megmunkálva, amely ennek tetejében még rekurzív élezéssel is el van látva.

A rajta található körömakasztó segít abban, hogy könnyen kinyissuk azt, de a csuszókönyökös megoldás szintén előnyös. A pengét a rugó fogja stabilan nyitott, illetve zárt állapotban is. A markolat G10 anyagú, és a speciális rovátkolásának hála, biztonságosan forgatható a kés.

A vágóeszközökre, így a bicskára is igaz, hogy nem szabad silány darabokat vásárolni. Megéri beruházni egy márkás termékre, amelyet aztán évekig nem kell majd lecserélni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top