+ PR-cikk

Mi mindenre jó egy wellnesshétvége masszázzsal?

masszázs

A rohanó mindennapok elől egyre többen menekülnek el egy-egy hétvégi kikapcsolódásra, wellnesshétvégére valamelyik szállodába. Akik a fővárosban vagy vidéki nagyvárosokban laknak, szívesen váltanak ilyenkor egy csöndes, kisebb településre, távol a világ zajától, a nyüzsgéstől.

Egy wellness-spa szolgáltatásokat nyújtó szálloda már önmagában is egy főnyeremény, pláne, ha a csomagajánlatában vagy kiegészítő szolgáltatásainak körében szerepel a masszázs.

Feltöltő élmények egy vidéki luxusszállodában

A hévízi Hotel Európa Fit****superior egészségmegőrző kezelései olyan széles spektrumot ölelnek fel, hogy mindenki megtalálja a számára kedvező terápiákat, melyek között ott szerepel többféle masszázsfajta is. Az is előfordulhat, hogy az ember tanácstalanul álldogál a megannyi lehetőség között. Ilyenkor sincs gond, a szálloda szakemberei akár már telefonon is szívesen segítenek, és eligazítanak a szolgáltatások útvesztőiben.

Egy szálloda wellness és spa részlege már önmagában is jelentős változásokat indukál egy emberben, már akkor is, ha csak egy-két éjszakára van lehetőség az adott helyen megszállni. Érdemes a lakó- és munkahelytől minél távolabbi szállást keresni, hiszen annál inkább képesek leszünk elvonatkoztatni, ezáltal kívülről nézni magunkat, jelenünket és valóban jól pihenni, kikapcsolódni.

A masszázs előnyei

Ha bejelentkezünk egy wellnesshétvégére, akkor a különböző szolgáltatások közül nem szabad kihagyni a masszázst, még akkor sem, ha nincs sok időnk. Masszázsból is rengeteg féle van, ajánlatos az utazás megkezdése előtt tudakozódni, akár a neten informálódni, hogy melyik a nekünk javallott, a nekünk tetsző.

Igaz, hogy részleteiben eltérnek ezek a típusok, de minden masszázsra igaz, hogy testileg és lelkileg is változásokat indukálnak bennünk. Már rögtön, néhány perc elteltével érezhetjük a hatásokat, de vannak olyan változások, amelyek hosszabb távon indulnak be, vagy fejtik ki hatásukat.

Ami biztos, hogy mindenféle masszázs segít ellazulni, feltöltődni, nyugodtabbá, kipihentebbé tesz, szó szerint kisimítja a ráncokat, oldja a hetek, hónapok vagy akár évek során felhalmozott stresszt. A mindennapi kedélyállapotunkat nagyban befolyásolják a hormonok. Ha ezeknek nem megfelelő az egyensúlya, borul minden. A masszázs segít visszaterelni ezeket a hormonokat a normális kerékvágásba, ezáltal megannyi életfunkcióra kihatva.

Fizikailag is erősít

A masszázs nem csupán a lelkünknek ad örömöket. Testünk számos területét is el tudja kezdeni gyógyítani azáltal, hogy beindít bizonyos részeken is folyamatokat. Ilyenek például a méregtelenítés, a vérkeringés felpezsdítése, ugyanakkor a vérnyomás normalizálása, az izmok letapadásának oldása és egészséges mederbe terelése.

Napjaink nagy mumusa a túlzott ülőmunka, ennek eredményeképpen a helytelen testtartás. Célzott masszázsterápiával az ülőmunka által okozott tünetek is csökkenthetők, és a testtartás javítható.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top