+ PR-cikk

Különleges hinta különleges alkalmakra

hinta

Az intim együttlétek minden pár életében óriási szereppel bírnak, hiszen egyrészt egy biztos köteléket alakítanak ki két ember között, segítségükkel javítható a kommunikáció és megerősíthető a bizalom is. Egy idő után még a leginkább meghitt kapcsolatban is eljön azonban az a pont, amikor a jól megszokott rutin átveszi az izgalmak helyét. Ekkor egy kis segítségre lesz szükség. Nézzük meg, mivel orvosolható a probléma!

Játékszer beszerzése könnyedén

Bizonyára hallottál már azokról a pajzán kis eszközökről, amelyeket egyedül és a pároddal közösen is használhatsz és egy csapásra képesek feldobni a hangulatot. A Szexaruhaz.hu Szexshop első játékszerei között számos olyan darabra bukkanhatsz, amelyek megfelelnek kezdőknek és haladóknak is.

Egy vibrátor, egy vibrációs gyűrű, egy gésagolyó, egy csiklóizgató vagy péniszvibrátor minden pár életét feldobja majd. Ha a BDSM iránt is érdeklődsz, próbálj ki egy bilincset, bimbócsipeszt vagy szemkötőt. Hidd el, nem fogsz csalódni ezekben a termékekben!

Extra élvezet szexhintával

A szexhinta tulajdonképpen egy szexuális segédeszköz, amelynek hála új pózokat próbálhatnak ki a párok, de akár önkielégítés közben is használható, hiszen változatos szögekben teszi lehetővé a behatolást, ami az önkielégítésre alkalmas eszközök használata során is hasznos lehet.

Egy szexhinta lehet plafonra szerelhető, állványos vagy ajtóra akasztható is. Akármelyiket is választod, biztos lehetsz abban, hogy szexuális életedben egészen új dimenziók nyílnak majd meg. Előnyük, hogy segítségükkel a pózok száma lényegében végtelen. Ha igazán extrém igénybevételre keresel terméket, válassz masszív állványos vagy plafonra rögzíthető hintát.

Használható vaginális, orális vagy akár anális szexhez is, így sokoldalúsága megkérdőjelezhetetlen. Anyagának köszönhetően abszolút kényelmes még hosszú távon, több menetet követően is, mind a férfiak, mind pedig a nők körében rendkívül népszerű. Legnagyobb előnye, hogy a súlytalanság érzetét nyújtja, hiszen nem kell tartanotok saját és párotok testtömegét, ahogy amiatt sem kell aggódnotok, hogy esetleg leszakad.

Egyéb tudnivalók a termékkel kapcsolatban

A szexhinta ugyan valóban egyfajta hinta, mégsem játék. Használata közben mindenképpen be kell tartani a mellékelt használati utasításban szereplő előírásokat. Sérüléseket, baleseteket okozhat az, ha nem veszitek figyelembe ezeket.

Egy szexhinta képes feltüzelni a szenvedélyt, és egészen új teret nyit a szexuális együttléteknek. Segítségével olyan pózokat is kipróbálhatsz a pároddal együtt, amelyről eddig csak álmodtál. Különleges élmények, végtelen variálási lehetőség, kényelem és szenvedély! Ezeket mind megtapasztalhatod, ha beszerzel egy ilyen eszközt. Évfordulóra, karácsonyra ideális ajándék, de remek meglepetés speciális alkalom nélkül, a hétköznapok feldobására is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top