+ Életmód

Danny Blue világgá menne

Danny Blue

Danny Blue már ki is nézett egy digitális nomád túrát a francia riviérától Spanyolországig. Egy kikötése mégis van.

A mentalista csak egy laptopot vinne magával az útra, azt is zölden

Hosszú útra indulna Danny Blue, hogy új élményeket szerezzen, amelyek által később akár a műsorát is bővítheti. A mentalista úgy érzi, egyre közelebb áll hozzá a digitális nomád életstílus, aminek keretében laptoppal utazhatná be a világot. Danny Blue útiterveiben azonban fontos szerepet játszik a fenntarthatóság is.

Danny Blue showműsorával már bejárta a világot: legutóbb például 2019-ben szórakoztatta a Forma 1 VIP vendégeit, köztük a pilótákat is, így az egész versenyszezonban a száguldó cirkusszal együtt utazott városról városra. Most, a pandémia után újra kedve támadt világot látni, hiszen annak idején remekül alkalmazkodott ehhez az életmódhoz.

“Ott is jól bírtam, hogy hetente váltogattuk a városokat. A digitális nomádság gondolata egyébként sem áll távol tőlem: legszívesebben a hónom alá csapnék egy laptopot, és világgá mennék. Manapság már egy kamerával vagy telefonnal is tudok felvételeket készíteni, előadóművészként ugyanakkor nagyon inspiráló, ha új emberekkel találkozom, és általuk új impulzusokkal gazdagodom. Ez segít elkerülni a kiégést is”

– mondja az emberi elme hatalmát kiaknázó mentalista.

Danny Blue már ki is nézett egy digitális nomád túrát a francia riviérától Spanyolországig. Egy kikötése mégis van: a fenntarthatósági szempontokat mindig figyelembe veszi, ha utazik. A hétköznapokban például sokat biciklizik, és a karbonlábnyomára is odafigyel, ezért általában a legzöldebb útvonalat választja. Ha pedig valami otthon vagy út közben elromlik, azt előszeretettel javítja meg, legyen szó drónról, óráról vagy akár egy régi bútordarabról.

“Hiszek benne, hogy meg lehet javítani a dolgokat, és ez épp úgy igaz a tárgyakra, mint az emberi kapcsolatokra”

– mondja a mentalista, aki nomád kalandjainak is csupán egy laptoppal vágna neki – abból is természetesen zöldet választana.

“Már itthon is egyre népszerűbbek a felújított számítógépek és laptopok. Kevesen tudják, hogy egy újrahasznosított eszköz is lehet ugyanolyan jó, mint az új társai, mégsem terheljük velük annyira a környezetet, ráadásul olcsóbbak és ugyanolyan garancia is jár hozzájuk. Én például a Furbify nevű cég kínálatából választottam egy gépet, ami remek társam lehet egy digitális nomád úton is”

– mondta Danny.

A felújított laptopok piaca egyébként valóban nagy népszerűségnek örvend, hiszen így akár 75 százalékot is spórolhatunk egy prémium laptop árán, mégis magas minőségű, strapabíró terméket kapunk. Minden korosztályban nőtt a felújított laptopok iránti kereslet, már csak azért is, mert szűkösebb és drágább lett a kínálat az új termékek piacán.

“A felújított laptopok a mindennapi életünkbe könnyen beilleszthető, innovatív megoldást jelentenek, amellyel támogathatjuk a fenntartható jövőért vívott harcot. Nem csak a fiatalok, de az idősebb generáció is nyitott az innovációra”

– mondja Tóth Roland, a Furbify munkatársa.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top