+ Zene

Johnny Depp pert nyert, örömében lemezt ad ki

Johnny Depp

Johnny Depp a virginiai esküdtek ítéletére várva két koncerten is fellépett a minap Nagy-Britanniában Beckkel.

Keresés a weben

A volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perét a héten megnyerő Johnny Depp közös albumot ad ki júliusban Jeff Beck gitárossal – írta meg pénteken a The Guardian.

Johnny Depp a virginiai esküdtek ítéletére várva két koncerten is fellépett a minap Nagy-Britanniában Beckkel. A színész-zenész csütörtökön, a Gatesheadben rendezett újabb koncerten lépett fel vendégelőadóként. Beck az estén a közönségnek elmondta: öt éve találkozott Depp-pel, és azóta egyfolytában nevetnek, de közben egy közös lemezt is készítettek.

“Nem tudom hogy történt, de júliusban már kint lesz”

– tette hozzá a színpadon.

A tervezett közös lemezről először 2020 áprilisában tett említést Depp az Instagramján. A bejegyzésben “drága barátjának, testvérének és gitárhősei egyikének” nevezte a zenészt.

A lemezfelvétel alatt egy számot már előzetesen kiadtak: John Lennon Isolation című dalának feldolgozását a koronavírus-járvány miatti karanténidőszakra rímelve.

Depp akkor azzal ajánlotta a számot, hogy

“Lennon költői szépségű prófétikus szavai miatt Jeff és én úgy éreztük, hogy szövegeinek mélysége különösen illik ahhoz, ami most történik”.

A Karib-tenger kalózainak főszerepét alakító Depp régóta zenél, többek között a Hollywood Vampires együttesben Alice Cooper és Joe Perry mellett.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top