+ Színház

A József Attila Színház jótékonysági előadást tart

József Attila Színház

A József Attila Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal szervez gyűjtést a kárpátaljai magyar családok megsegítésére.

A József Attila Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével jótékonysági előadást tart a rászoruló kárpátaljai magyar családok támogatására június 4-én, a Nemzeti összetartozás napján.

A József Attila Színház ebben az évben is műsorra tűzi Hunyady Sándor Feketeszárú cseresznye című színművét a Nemzeti összetartozás napján – olvasható a színház pénteki közleményben.

A József Attila Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal szervez gyűjtést a kárpátaljai magyar családok megsegítésére. A jótékonysági akciót támogatni lehet jegyvásárlással, a szeretetszolgálat számlaszámára történő átutalással vagy a karitatív szervezet amomanyozz.hu oldalán indított online átutalással. A közleményben szükséges feltüntetni az alábbit: JASZ.

Lehetőség lesz készpénzes felajánlásra is az előadás napján a József Attila Színházban felállított helyszíni adománygyűjtő ponton.

A tájékoztatás szerint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítása óta kiemelt feladatának tekinti a határon túli és szórványban élő magyarok támogatását. Az ukrajnai háború kitörése óta adományokkal segíti a Kárpátalján maradt magyar családokat, valamint a beregszászi Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével hozzájárul az oda belső menekültként érkező több tízezer ember ellátásához.

Bővebb információk a színdarabról a www. jozsefattilaszinhaz.hu weboldalon találhatók – áll az összegzésben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top