+ Képzőművészet

Kiút – 23 kortárs festőművész kiútkereső kiállítása

Kiút

A Kiút című csoportos kiállítás 23 kortárs festőművész munkáit, reflexióit mutatja be: mára kordokumentumokká vált képek.

Nono
Keresés a weben

Huszonhárom kortárs festőművész a KIÚT című csoportos tárlaton

Milyen az, amikor megfordul a világ?

Két éve a világjárvány kezdetekor szembesülhettünk vele, és bár bízunk abban, hogy túl vagyunk rajta, újabb próbatételek előtt állunk.

A Kiút című csoportos kiállítás 23 kortárs festőművész munkáit, reflexióit mutatja be: mára kordokumentumokká vált képeket a közelmúltból, de a járványtól elvonatkoztatva a jelenünk mindenkit érintő viszontagságaiból a képek a menedéket, a kifelé vezető utat keresik.

Kiút

Gesztelyi Nagy Zsuzsa Balkon Ikon

A Standby, Kodály köröndön megrendezett kiállítás első állomása közös segélykiáltás volt, tavaly pedig a legfrissebb kortárs válaszokkal folytattuk a szabadtéri tárlatot.

Ezekből az utcai kiállításokból adunk válogatást a Pintér Galériában június 8-tól 30-ig, és közben új alkotókat és műveket is meghívtuk a tárlatra.

Szeretettel várunk a megnyitónkra, amelyet június 8.-án 19 órai kezdettel a Pintér Galéria és Aukciósházban tartunk. A kiállítást P. Szabó Dénes kulturális újságíró nyitja meg, zenél: Kardos-Horváth János.

Alkotók: Ázbej Kristóf, Baksai József, Breznay Pál, Barakonyi Zsombor, drMáriás, Fehér László, Gerber Pál, Gesztelyi-Nagy Zsuzsanna, Horváth Éva Mónika, Incze Mózes, Jovián György, Kondor Attila, Méhes Lóránt Zuzu, Naomi Devil, Péterfy Ábel, Szabó Ábel, Szikra Ágnes, Szurcsik József, Zászkaliczky Ágnes, Tayler Patrick, Verebics Ágnes, Verebics Kati

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top