+ PR-cikk

Balatonlelle, ahol mindig történik valami

Balatonlelle

A déli partnak Balatonlelle az egyik legnépszerűbb városa. Aki ide ellátogat, egy állandó pezsgést, lüktetést fog érezni.

Keresés a weben

Ez a város szlogenje is egyben, amely utal a több évtizedes mozgalmas múltjára, a kulturális és fürdőközponti létére. A déli partnak Balatonlelle az egyik legnépszerűbb városa. Aki ide ellátogat, egy állandó pezsgést, lüktetést fog érezni.

Balaton, hazánk büszkesége

Akárkit megkérdezünk, mi a legfőbb látványossága Magyarországnak, a legtöbben a Balatont fogják megemlíteni. Páratlan földrajzi környezetben helyezkedik el ez az édesvizű tó, amely évente több ezer turistát vonz magához mind itthonról, mind pedig külföldről.

A Balaton, elhelyezkedéséből kifolyólag más természeti kincsekkel rendelkezik az északi és a déli parton. Ez utóbbi terület hosszú kilométereken át büszkélkedhet a sekély vizű partszakaszával, és az északi partra néző gyönyörű kilátással. Míg az északi partra látogatók a fürdőzésüket egybeköthetik rengeteg sétával és kirándulással, történelmi nevezetességek, várak megtekintésével.

A szállás kiválasztásában könnyebbség

Ha már eldöntöttük, hogy a nyári szabadságunkat a déli part csodás kisvárosában, Balatonlellén szeretnénk eltölteni, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani a nekünk megfelelő szállást, melyben az apartman.hu Balatonlelle szállás oldala nagyszerű segítséget nyújt.

Sokrétű keresője révén le tudjuk szűkíteni a szempontokat az általunk előnyben részesített szolgáltatásokra. Kereshetünk szállás, ellátás, ár, fizetési lehetőségek, sőt még egyéb szempontok alapján is a Népszerű szűrők menüpont alatt. A rengeteg feltétel között olyanokat találunk, mint például beltéri medence, fürdetőkád vagy akár gluténmentes étkezés, érdemes ezeket is végigböngészni.

Balatonlelle, a szórakozás központja

Ez a kisváros már több évtizede a kulturális élet egyik kimagasló központja a Balaton partján. Az este szórakozni vágyók számos helyen találhatnak maguknak programokat. Megújult és már nagyobb területen várja látogatóit a Szabadtéri Színpad is. Számos strand, vidámpark, egész évben nyitva tartó cukrászdák és még könyvtár is várja a hozzá betérő látogatókat.

A Kossuth Lajos utcában található híres templom mellett még a Kishegy is érdemleges a látogatásra, mely kiváló borászati és gasztronómiai központ is egyben. A lellei borhét ideje alatt elképesztő nagy kirakodóvásárral és programsorozattal találkozhatnak a vendégek.

Családi nyaralások ideális helyszíne

Balatonlelle az az egyetlen Balaton-parti város, amelyik hullámmedencével rendelkezik és fizetős strandja, a Napfény strand sok éve rendszeresen elnyeri az ötcsillagos minősítést. Emellett jó néhány szabad stranddal is rendelkezik, így bőven válogathat, aki itt szeretne lubickolni a homokos déli partszakaszon.

A város nemcsak nyáron várja a hozzá látogatókat. Egész évben nyitva áll a turisták számára, sőt, nagy szeretettel várja a városba betelepülni szándékozókat. De aki egyelőre csak kóstolgatja Balatonlellét, annak az apartman.hu szálláskeresője nagy segítséget jelent a legideálisabb szálláshely kiválasztásában.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->