+ Média

3 módszer, amivel kifejezheted a szeretetedet egy tőled távol élő személynek

online rádió

Manapság sajnos gyakran előfordul, hogy egy-egy szeretett személy valamilyen okból földrajzilag távol kerül tőlünk. Mindegy, hogy a távozás célja egy új munkahely, egy külföldi egyetem, vagy egy másik országban való végső letelepedés, aki távol van, nagyon tud hiányozni.

A sablonos üzenetek és telefonhívások mellett azonban kreatívabb és szívhez szólóbb módszerekkel is tudathatod messze lévő családtagoddal, barátoddal, hogy sokat gondolsz rá.

Küldj neki zenét a rádióban!

A rádiós kívánságműsorok már a ‘90-es években is igen népszerűek voltak, manapság pedig reneszánszukat élik. Nincs is annál jobb, mint elküldeni a kedvenc közös dalotokat egy kedves kis üzenettel, egy rádiós műsorvezető tolmácsolásában. Így többezer másik hallgató előtt is kinyilvánítod, hogy már nagyon hiányzik a legjobb barátod, vagy hogy alig várod, hogy végre újra átölelhesd az anyukádat.

Lepd meg Te is szerettedet egy zenével és néhány szívhez szóló mondattal! Több olyan rádiócsatorna is létezik, melyeken naponta van kívánságműsor. Csak válassz ki egyet az Online Rádió weboldaláról, majd a műsor ideje alatt küldd el az üzeneted és a dalkérést a megadott telefonszámra. Ezután pedig nincs más dolgod, mint várni, hogy sorra kerüljön a kérésed!

Az internetes közvetítés – azaz az online rádiók – előnye, hogy helyfüggetlen, így külföldről is hallgathatod a hazai csatornákat és üzenhetsz a kívánságműsorban. Ugyanígy, a címzett is hallgathatja az adást, bárhol is tartózkodjon földrajzilag.

Némely adón telefonhívással, “élőben” is lehet zenét kérni és üzenni, de számíts arra, hogy a vonalak valószínűleg túlterheltek, így egy kis szerencse is kell ahhoz, hogy pont a Te hívásodat kapcsolják adásba.

Ami azonban a legfontosabb: előre szólj a címzettnek, hogy a megadott időben hallgassa a rádiót, hogy a “küldeményed” egészen biztosan célba érjen! Máskülönben lehet, hogy az illetőnek fogalma sem lesz róla, hogy ilyen kedves gesztussal készültél számára.

Küldj csomagot, virágot!

Nem kell rögtön drága holmikra gondolni, néhány apróság is hatalmas örömet tud okozni! Állíts össze egy csomagot a szeretted hobbijának, érdeklődési körének megfelelően, majd add fel a csomagot, de ne szólj róla, hadd legyen meglepetés!

Ha valamilyen alkalomról van szó (például születésnap, névnap), amelyen nem tudod személyesen megköszönteni, akkor egy virágfutár cég közbenjárásával csodaszép csokrot is küldhetsz. Ez némileg enyhíti a távolság miatti hiányérzetet.

Nosztalgiázzatok közösen online!

Biztosan vannak olyan régi közös képeitek, videóitok, melyeket mindketten szívesen nézegettek. Egy videóhívás keretében pedig ezt akár egyszerre, egyidőben is megtehetitek! A beszélgetés közben lapozgassátok végig a fényképeket, nézzétek meg a videókat, mintha az egy megosztott prezentáció lenne.

Ily módon biztosan előkerülnek majd a közös emlékek, a felhőtlen nevetés (és meghatott sírdogálás) pedig garantált. Ezután mindketten alig várjátok majd, hogy újra találkozzatok, és még több közös emléket megörökítsetek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top