+ Design

Divatos és sportos ruhák idén tavaszra

sportos

Már egy ideje divatosnak számít a sportos viselet, főként, ha a szetteket különleges és elegánsabb darabokkal egészítjük ki. A csúcsminőségű márkák évről évre olyan ruhákkal rukkolnak elő, amik a legtöbb fiatal és idősebb számára jó választások lehetnek.

Nem kell tehát kompromisszumot kötnünk, ha sportosan, mégis kicsit sikkesebben szeretnénk öltözködni. Lássuk, hogy mik közül válogathatunk!

Sportos tavaszi ruházat

Az elmúlt években egyre jobban előtérbe kerültek a kényelmes darabok, ami részben a járványnak is köszönhető. Az emberek rengeteg időt töltöttek otthon, ahol azért valljuk be, kevesen öltöznek ki igazán. Természetesen még egy home office-ban sem árt valamelyest szépen kinézni, függetlenül attól, hogy nem megyünk sehova.

A Borgo.hu sportos ruhái között szerencsére bőven találni tavaszi darabokat, amelyek kiválóan alkalmasak munkába, otthonra, vásárolni vagy éppen kirándulni egyaránt. Ki ne szeretné ugyanis a rugalmas fitneszkiegészítőket, amelyekben nemcsak jól nézünk ki, de még a szellőzésük is kiváló? Az átalakuló trendeket a Skechers sem nézhette tétlenül, így olyan pulcsikkal, nadrágokkal rukkolt elő, amik bárki számára alkalmasak lehetnek hétköznapi viseletre.

Mit tudnak a Skechers sportruhái?

Talán nem is kell mondani, hogy manapság már elvárás, hogy egy sportos ruházati cikknek strapabírónak és testhezállónak kell lennie. Az iparág ugyanis valamelyest átalakult, hiszen a fiatalok sokkal jobban szeretik a lezser és mutatós darabokat. Emellett rendkívül fontos, hogy a napjainkban piacra dobott változatok kiváló nedvszívó képességgel rendelkezzenek, amiről a Skechers sem feledkezett meg.

A márka Gowalk Wear kollekciója számos dologban jobb, mint a versenytársak, hiszen GoFlex nedvszívó rendszerrel rendelkezik, emellett pedig a tapintása is rendkívül kellemes. Ne feledkezzünk meg az extrán rugalmas tágulási zónákról és a 40-es ultraviola védelemről se. Talán ezért nem meglepő, hogy Amerikában a forgalomban lévő darabokkal a vásárlók 95%-a teljes mértékben meg van elégedve. Ezek a tulajdonságok ugyanis hozzájárulnak ahhoz, hogy bárki kényelmesen érezhesse magát egy Skechers ruhában.

Dizájnos és márkás viselet

Egy sportos ruha esetében nemcsak a tulajdonságokra kell hangsúlyt fektetni, hanem a kinézetre is. Szerencsére a márka nem felejtette el, hogy manapság a sportolóknak is fontos, hogy jól nézzenek ki, nemhogy a hétköznapi embereknek. Az amerikai cég előszeretettel készít színes és mintás, alakzatokkal teli darabokat. A szabadidőruha piaca már igencsak széles, így nem jelent problémát narancssárga és pöttyös nadrágban vagy pedig egy feliratos felsőben megjelenni. Akik tehát nőies és légies szetteket keresnek és nem akarnak kompromisszumot kötni, azoknak kiváló választások a Skechers kivitelek. Érdemes tehát olyan viseleteket keresni idén tavaszra, ami nemcsak kényelmes, de jól is néz ki.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top