+ Életmód

Ismerd meg a modern grillek előnyeit!

grill

Már nem kell két kezet használni ahhoz, hogy leemeld a Kamado grill tetejét, hanem ott egy kényelmes zsanér, ami besegít Neked ebben.

Hamarosan ismét kezdetét veszi a grillszezon, ez pedig kiváló lehetőséget teremt arra, hogy lecseréld a régi grilleződet egy modern, innovatív darabra, amivel minden eddiginél ínycsiklandóbb ételeket készíthetsz.

A 2021 áprilisában bemutatott Kamado Joe termékcsalád nemrég újabb taggal, a Kettle Joe-val bővült. Ez az új darab magán viseli a márkától már jól megszokott stílusjegyeket, de a tervezőasztalon sok olyan új funkcióval és alkotórésszel látták el, ami minden grillezni szerető számára örvendetes lehet.

A következő cikkben bemutatjuk ezeket az újításokat, valamint, hogy milyen előnyökkel járhat számodra is, ha beszerzel egy ilyen terméket a kertedbe vagy a teraszodra.

Kényelmi kiegészítők a maximális élmény érdekében

A Kettle Joe egy 4 lábú, görgőkkel ellátott állványra került, ami lehetőséget biztosít arra, hogy bármikor helyszínt változtathass. Ha van egy árnyékosabb hely a kertben, akkor miért ne telepedhetnél át oda az egész sütővel?

Ezen kívül a kocsin találsz egy polcot is, amin rengeteg alapanyagot tudsz tárolni. De ha ez nem lenne elég, akkor lehajtható oldalsó polcokkal is felszerelték a grillsütőt, ami a tárolás szempontjából nagyon praktikus. Üzemen kívül elég csak lehajtani ezeket, így lényegesen kisebb helyet fog elfoglalni.

A tetőbe építve pedig egy hőmérőt is találhatsz, ami folyamatosan jelzi neked, hogy milyen hőmérsékleti viszonyok uralkodnak a kupola alatt, mikor érdemes betenni a különböző fogásokat.

Te sem tudod elképzelni, hogy Kamadon kívül bármilyen más típusú grillsütőd legyen? Nézd meg a Grillplaza.hu lenyűgöző Kamado típusú grillsütőit, és találd meg a hozzád leginkább illő darabot.

Sloroller Smoking insert

Ennek a módosításnak köszönhetően sokkal lassabb sütés válik lehetővé a tűztérben. Ezen felül a füstös íz intenzitását is nagyban fokozza, hiszen körkörösen keringet, és nem hagy más utat a füstnek, csak hogy az ételen keresztülhaladva tudjon távozni.

Csuklópántos fedél

Ugyan elsőre nem tűnik valami nagy újításnak, de ha belegondolsz abba, hogy már nem kell két kezet használni ahhoz, hogy leemeld a Kamado grill tetejét, hanem ott egy kényelmes zsanér, ami besegít Neked ebben, akkor más sokkal jobb színben tűnik fel.

A SloRoller tartozék a csuklópánt állásától függően tud a Kettle Joe-ban elhelyezkedni. A felső helyzetbe állítva 260°C-os hőmérsékletet tudsz elérni, de ha alsó állásba teszed,és kiveszed a rendszert, akkor magasabb, akár 370°C-os hőmérsékleten is tudsz majd sütögetni.

Sütögetés kétszintes mélységben

A kamado grillsütő kiváló választás lehet akár egy kezdő szakács számára is, ennek ellenére van benne egy olyan funkció, ami inkább a professzionális grillek velejárója. A két szinten történő sütögetés igényel némi rutint, de cserébe rengeteg időt tudsz megspórolni, az ízek pedig sokkal jobban egybeérnek, ezzel új ízvilágokat alkotva.

Kerámia tűztér

A megfelelő típusú Kamado grill esetében lehetőséged van arra, hogy egy rozsdamentes acél tűztér kosárba kerámia lapokat illessz, amivel lényegesen jobb hőtartást érhetsz el.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top