+ Zene

Rolling Stones 60 – ünnep eddig nem látott felvételekkel

rolling stones

A My Life as a Rolling Stones című sorozat egy-egy órát szentel az együttes minden egyes tagjának – írja a BBC.

A Rolling Stones brit rockbanda 60. születésnapja alkalmából dokumentumfilm-sorozatban mutatja be a BBC az együttes tagjait és pályafutásukat.

A My Life as a Rolling Stone című sorozat egy-egy órát szentel az együttes minden tagjának: Mick Jaggernek, Keith Richardsnak, Ronnie Woodnak és a néhai Charlie Wattsnak is. A produkcióban korábban be nem mutatott felvételek is láthatók, és Jagger, Richards, valamint Woods történeteit is meghallgathatják a nézők. Emellett a fellépésekről készült archív videókból és egykori interjúkból is lesznek bejátszások.

A 2021 augusztusában elhunyt Wattsról szóló epizódban az együttes többi tagjai és kollégái mesélnek zenésztársukról. A dokumentumsorozatban, amelyet a BBC Two csatorna ad majd le, Rod Stewart, Tina Turner, Steven Tyler, Chrissie Hynde, Slash és PP Arnold is közreműködik – számolt be róla a The Guardian.

A Radio 2 egy új műsort készít az együttesről az évforduló alkalmából. A BBC iPlayer platformon pedig a banda két korábbi dokumentumfilmjét láthatják az érdeklődők: a Brett Morgen rendezésében készült Crossfire Hurricane (2012) és a The Rolling Stones: Totally Stripped (1995) című produkciót.

Az együttes idén nyáron európai turnéra készül. Watts helyén Steve Jordan ül majd a doboknál. Tervezik egy új album kiadását is, amelyen szintén Jordan dobolna, erről Richards így nyilatkozott:

„Az album elkészítésének felénél jártunk, amikor meghalt… Természetesen, ha folytatni akarjuk a felvételt, szükségünk lesz dobosra, és mi Steve Jordant választottuk.”

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top