+ Színház

Mundruczó Kornél felkavaró víziója a modern nőkről

mundruczó kornél

Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata drámaíró minden szereplőt nagy empátiával ábrázol, nem ítélkeznek, nem illetnek kritikával.

Keresés a weben

Május 4-én és 5-én a Vígszínházban lesz látható a TR Warszawa (PL) Pieces of a Woman című előadása Mundruczó Kornél rendezésében.

A 2018-ban bemutatott előadás felkavaró vízió a modern nőkről, akik azért harcolnak, hogy maguk dönthessenek a saját életükről.

Mint írják, a Közép-Európában játszódó családtörténet általános érvényét bizonyítja a produkció zajos sikere Avignontól Athénig szerte Európában és a belőle készült film világsikere.

“Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata drámaíró minden szereplőt nagy empátiával ábrázol, nem ítélkeznek, nem illetik kritikával a családi asztal körül összegyűlt szereplőket. Az előadás bensőséges hangulatával, részletgazdag, valósághű történetével és a színészi alakítások érzékenységével ragadja meg a nézőt”

– áll a produkció ismertetőjében.

Az előadás lengyel nyelven, magyar és angol felirattal látható. A program a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapest Brand közreműködésével valósul meg.

Április 9-én a Barátom, Harvey című vígjátékot mutatják be a Vígszínházban, a főbb szerepekben Rudolf Péter, Balázsovits Edit, Szilágyi Csenge, Brasch Bence és Kőszegi Ákos lép színpadra.

A közleményben Valló Pétert, az előadás rendezőjét idézik, aki kiemelte: már nagyon hiányzott a Vígszínház repertoárjából egy klasszikus vígjáték.

“Arra törekedtünk, hogy olyan darabot válasszunk, ami azon túl, hogy könnyedséget, napsütést hoz a nézők lelkébe, valami fontosat is megfogalmaz, amit mindenki magával tud vinni”.

A Barátom, Harvey című darab ingyenesen megtekinthető nyílt próbájára április 2-án, szombaton 10 órától várják az érdeklődőket.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top