+ Zene

Boros Misi jótékonysági koncertet ad

boros misi

Boros Misi szóló zongoraművészként fiatal kora ellenére már meghódította a világ több nagyvárosát: Párizs, Milánó, New York.

Koncertet ad Boros Misi a Filharmónia Magyarország szervezésében április 13-án a Pesti Vigadóban, a hangverseny teljes bevétele a Regőczi Alapítványon keresztül a koronavírus árváit támogatja.

A koronavírus-járvány tömegek életét változtatta meg végérvényesen. Számos édesanya és édesapa vesztette életét, így fiatalok százai maradtak árván vagy félárván. Kicsik és kamaszok, akiket gyászukban segíteni, életükben támogatni kell.

Boros Misi szóló zongoraművészként fiatal kora ellenére már meghódította a világ több nagyvárosát, többek között Párizst, Milánót, New Yorkot, Stockholmot és Tokiót. Kimagasló tehetségét és elbűvölő személyiségét olyan mesterek méltatták, mint Plácido Domingo és Vásáry Tamás.

A tehetség nyolcéves korától minden korosztályos országos versenyt megnyert, amin elindult. Az egész ország kedvence lett, amikor 2014-ben, tizenegy évesen a kicsik korcsoportjában megnyerte a Magyar Televízióban közvetített klasszikus zenei tehetségkutatót, a Virtuózokat. Április 13-án három Schubert-művet ad elő önálló estjén.

Aki nem tud elmenni a programra, vagy lehetőségei nagyobb összegű támogatást is lehetővé tesznek, támogatói jegyet is válthat vagy egy kívánt összeget átutalhat, amivel hozzájárulhat több mint kilencszáz kiskorú ösztöndíjához, lakhatási támogatásához, szociális juttatásához, a közlekedés támogatásához és számos olyan gondoskodási formához, ami fejlődést, gyarapodást, tanulást, megélhetést segít elő.

További információ és jegyvásárlás a www.filharmonia.hu weboldalon található.

MŰSORON:

Schubert: f-moll impromptu op.142. No.1 (D. 935)
Schubert: Esz-dúr impromptu op. 90. No. 2 (D. 899)
Schubert: B-dúr szonáta No. 21 (D. 960)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top