+ High-tech

Vezetékek összekötésére szolgáló megoldások

vezetékek

Cikkünkben a vezeték-összekötőkről lesz szó, amelyek különösen praktikus és ügyfélbarát termékek. Szót ejtünk a funkcionalitásukról, valamint alkalmazásuk előnyeiről is.

Miért válasszuk a Wago eszközöket?

A Wago elektronikus alkatrészek gyártásával foglalkozik, küldetésük pedig a kapcsolatok erősítése. Kétértelmű kifejezést használtunk ahhoz, hogy rávilágítsunk az ügyfelek és a partnerek magas szintű kielégítésére és a termékeik feladatára. A kapcsolatok erősítésénél jöhetnek szóba ugyanis ezek a kiegészítők.

Miben rejlik a termékek hozzáadott értéke?

Nem kell ragozni a német minőséget és a színvonalat. A német precizitás itt is megfigyelhető, különösen ügyelnek az apró részletekre. Nem meglepően népszerűek és kelendőek a termékeik, rengeteg szakember választja az Elektrikstore.hu oldaláról a vezetékek összekötésére alkalmas eszközöket. Nekik különösen fontos, hogy felhasználóbarát, egyszerű, fejlett munkaeszközt válasszanak.

Alkalmazásuk jellemzői és előnyei

Ezeket a kiegészítőket úgy alkották meg, hogy gyorsan és problémamentesen használhatóak legyenek. Segítségükkel nem kell csavarással vagy egyéb módon gyengíteni a vezetékeket. Sőt, nem kell szigetelőanyagot sem alkalmaznunk, mert egy külső műanyag borítás gondoskodik róla, valamint forrasztással sem kell bajlódunk.

PUSH WIRE ® vezeték-összekötők

Az Elektrikstore.hu kínálatából széles keresztmetszet méretek közül válogathatsz: a 243-as sorozatú MICRO PUSH WIRE® csatlakozók kis keresztmetszetűek (pl. gyengeáramú berendezésekhez). A 2273 sorozat a 2,5 mm2-es keresztmetszetű tömör vezetékek összekötésére használható; a 773-as sorozat termékeibe pedig 4/6 mm2-ig lehet csatlakoztatni vezetékeket. Kompakt kialakítás jellemzi őket, valamint gyors huzalozási technika a tömör vezetékek benyomásával. A PUSH WIRE® további előnyei:

  • Szerszám nélkül, könnyedén szerelhetőek
  • A rögzítőadapter segítségével alkalmazható elosztószekrényekhez is
  • Újra felhasználható
  • Az átlátszó dizájn segítségével ellenőrizhető a vezeték helyes behelyezése

Csillárkapcsok

A Wago csillárkapcsok a tömör és többeres vezetékek közötti csatlakozást biztosítják. Az EN 60998 szabványnak köszönhetően szinte bárhol felhasználható, ahol tömör és többeres vezetékek közötti összekötést kell alkalmazni.

  • Ideális a tömör és flexibilis vezetékek csatlakoztatásához
  • Egyszerűen, szerszám nélkül használható
  • Számtalan felhasználásra alkalmas, például a flexibilis vezetékkel csatlakozó berendezésekhez is (pl. redőnymotorok)

Tudni érdemes még

A gyors, mégis biztonságos munkavégzés a vezeték-összekötők kapcsán fontos szempont, amelyek jelen esetben egyaránt teljesülnek.

Minden szakembernek a munkaideje a legértékesebb, így nem szívesen bajlódik sokáig vezetékek összekötésével. A hatékonyság azonban nem mehet a biztonság rovására. A webáruházban kapható Wago vezeték-összekötők hozzáadott értéke leginkább ebben mutatkozik meg.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top