+ Zene

#StopWar: nemzetközi koncert Ukrajnáért

#StopWar

A közlemény szerint március 27-én rendezik meg a #StopWar elnevezéssel a koncertet – több mint 50 nemzetközi hírességgel.

Több mint 20 európai ország összefogásával #StopWar címen nemzetközi jótékonysági koncertmaratont szerveznek Ukrajna megmentéséért, melyhez Magyarországról a Sziget csapata is csatlakozott – közölte a Sziget Sajtóiroda pénteken.

A közlemény szerint március 27-én rendezik meg a #StopWar elnevezéssel a koncertet – több mint 50 nemzetközi híresség, zenész, előadó támogatásával és részvételével. A Sziget a monstre koncert adását streameli a saját felületén.

A koncert vasárnap, közép-európai idő szerint 17 óra 30-kor kezdődik Varsóban, olyan világhírű zenekarok és művészek közreműködésével, mint az Imagine Dragons, a Nothing But Thieves, a Fatboy Slim, Craig David vagy a Brainstorm. A koncert követhető lesz a Sziget Facebook-oldalán is.

„A világ egységére és szolidaritására most nagyobb szükség van, mint valaha. Ez a kezdeményezés arra törekszik, hogy tovább erősítse a nemzetközi közösséget az orosz terjeszkedéssel szembeni ellenállásban”

– írják a közleményben a #StopWar szervezőit idézve.

Adás előtt, alatt és után is lesz lehetőség adománygyűjtésre. Az ukrajnai orosz katonai invázió által okozott legnagyobb humanitárius problémák rendezésére fogják felhasználni a pénzeket – írja a Sziget FB-oldala, majd így folytatja:

Kiállunk a sokszínűség, az egyenlőség, a személyes és társadalmi felelősségvállalás, a fenntartható növekedés fontossága, a boldogsághoz való jog, és mindenekelőtt: a béke és a szeretet mellett. Jimi Hendrix egyszer azt mondta:

„Amikor a szeretet ereje legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét”.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top