+ Gasztro

Miben rejlik a minőségi italok titka?

Compagnia dei Cataibi

A Compagnia dei Cataibi berkein belül egyértelműen hisznek a civilizációban, a szépségben és a művészetekben…

Mitől annyira egyediek, minőségiek és varázslatosak a Compagnia dei Cataibi párlatok? Miért gondoltuk úgy, hogy külön cikk formájában is szeretnénk foglalkozni velük? Miért szerencsés az, aki kóstolhatja ezeket az italokat? A cikkből kiderülnek a válaszok.

Milyen filozófia húzódik a Compagnia dei Cataibi áldásos tevékenysége mögött?

“Keress szívvel”

– hangzik a mottó, ami egyben már sok mindent meghatároz a cég filozófiáját tekintve, ahol egyébként minden egyes munkatárs azon fáradozik, hogy értéket és szépséget teremtsen a világban.

A Compagnia dei Cataibi berkein belül egyértelműen hisznek a civilizációban, a szépségben és a művészetekben, és ez nagyon is megmutatkozik az általuk létrehozott produktumokban. Nem véletlen persze az sem, hogy felfedezőként tekintenek magukra.

Ezt a fajta kreatív, alkotó munkát pedig a prémiumitalok világában képesek a lehető legmagasabb szinten kivitelezni. Ennek szellemében nem is jöhet számításba más a párlataik készítésekor, csak a minél különlegesebb összetevők alkalmazása.

Mindenképp említsünk meg néhány izgalmas párlatot!

Ismerősen cseng az olyan italkülönlegességeknek a neve, mint például a Bergamotto Fantastico, a Mr. Three & Bros Falernum likőr, a Jefferson Amaro Importante likőr, vagy mondjuk a Mandragola likőr?

Mindenképp a kaland, a szenvedély és a kíváncsiság vezérelte az alkotókat, akik a párlatok létrehozásának kedvéért egy kisvárosból indulva egzotikus országok tucatjait járták be. Az iDrinks weboldalán található szeszes italok között biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket.

Mindenekelőtt az izgalmat és a minőséget kutatták az alkotók. Majd miután megtalálták azt, amit kerestek, a felfedezések nyomán különleges globális fűszerekkel és komponensekkel gazdagították a párlatokat.

További érdekességek a Compagnia dei Cataibi párlatok kapcsán

A Compagnia dei Cataibi párlatok megalkotását az a szent meggyőződés motiválja, hogy a likőrfogyasztás egyértelműen minőséget képvisel, emellett pedig mélyebb tapasztalatokkal is megajándékozhatja a szerencsés fogyasztót.

Ebben a formában megismerhetjük az aromakaraktert biztosító nem akármilyen mélységet és bölcsességet. Sőt, a Compagnia dei Cataibi vezetője odáig merészkedik a nemes gondolatok megfogalmazásakor, hogy az értékek magvait elvetni a világban minőségi italok formájában, pozitív energiákkal segítve az álmok megvalósulását.

Mindezt olyan formában teszi, hogy közben a fenntarthatóságra, a környezetvédelemre is sikerül figyelmet fordítani cégen belül. Miközben a művészetek támogatása is kiemelt prioritás a vállalat részéről, amit vastagon húz alá a Global Film Festival, az Affordable Art Fair, a Festival Seeyousound, a Circolo dei Lettor rendezvények anyagi patronálása is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top