+ PR-cikk

Melyek a legjobb arcápolási termékek?

arcápolás

Mindenki számára megfelelő arcápolási termék egyszerűen nem létezik. Két különböző bőrproblémával küzdő ember ugyanis különböző készítményeket fog előnyben részesíteni, amelyek eltérő eredményeket kínálnak, és a kettő összehasonlítása olyan, mintha az almát a narancshoz hasonlítanád.

Valaki, akinek száraz a bőre, találhat olyan hidratálót, amelyik számára kiváló, míg ugyanaz a hidratáló nem biztos, hogy megfelelő a zsíros bőrűek számára is.

Azonban több tucat krém, szérum és egyéb arcápolási termék kerül a drogériák polcaira, amelyek a csodaszép csomagolásaikkal arra csábítanak, hogy megvásárold őket. Ebben az esetben azonban kiemelten igaz az a mondás, hogy nem szabad a könyvet a borítójáról megítélni. A megfelelő bőrápolási rutin kialakításának egyetlen útja az, ha egyenként kezdesz el tesztelni termékeket, hogy lásd, hogyan reagál rájuk a bőröd.

Mielőtt azonban új kozmetikumokat teszel a kosaradba a DOUGLAS arcápolási termékei közül, érdemes először felmérned a bőrtípusod, és átgondolnod a bőrápolási termékekkel elérni kívánt céljaidat.

Miből áll egy jó bőrápolási rutin?

Egy jó bőrápolási rutinhoz mindössze néhány egyszerű termékre van szükséged, hogy bőröd egészséges és kiegyensúlyozott maradjon. Ha ezeket sikerült megtalálnod, elkezdhetsz kísérletezni speciálisabb készítményekkel is, amelyeket bizonyos problémák megcélzására terveztek.

Miközben pedig keresgélsz fontos, hogy figyelj a bőröd jelzéseire. Ha azt tapasztalod, hogy az adott termék a felvitele után csíp vagy éget, akkor jobb, ha elfelejted. De emellett van még néhány kulcsfontosságú dolog, amire figyelned kell.

Például ha pattanásos vagy zsíros a bőröd, akkor a legjobb, ha olyan terméket keresel, amely olajmentes vagy nem tartalmaz komedogén összetevőket, míg ha száraz vagy érzékeny, akkor olyan készítményt válassz, amely segít táplálni a bőrt, és nem okoz irritációt.

Mi a három legfontosabb bőrápoló termék?

A legfontosabb bőrápoló termékek a tisztítók, a hidratálók és a fényvédők. A lemosó ugyanis eltávolít minden szennyeződést a pórusokból, a hidratáló javítja és megerősíti a bőr védőrétegét, míg a fényvédő pedig megvédi a bőrt a nap káros sugaraitól, amelyek még az esős és felhős égbolton is képesek áthatolni. Ha tehát egy egyszerű, basic bőrápolási rutinra vágysz, akkor ennek a három készítménynek mindenképpen szerepelnie kell benne.

Annak érdekében, hogy megspóroljuk neked egy kis időt szeretnénk még a cikk végén bemutatni egy példarutint. A tisztításhoz alkalmazd a Mousse Éclat lemosót a Lancôme-tól, amely természetes forrásokból nyert összetevőket – például papayakivonatot – tartalmazó habformulája gyengéden, de hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.

A tisztítás után érdemes még használnod a Kylie Skin gyengéd, alkoholmentes arctonikját is, amely feltölti és helyreállítja a bőröd pH-értékét. Végül pedig használd a Clinique Moisture Surge Intense olajmentes hidratálót, amely akár 72 órán át gondoskodik a bőr optimális nedvességtartalmáról.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top