+ PR-cikk

Legyen élmény a szabadban eltöltött idő!

kerti bútor

Egyre hosszabbak a nappalok, amelynek egyik nagy előnye, hogy több időt tölthetünk a szabadban, a friss levegőn. A kerti munkák szerelmesei megkezdhetik a fák metszését, a veteményezést, a magaságyások készítését, de a munkával eltöltött fáradságos órák után senkinek sem árt a pihenés.

Minőségi kerti bútorok

Függetlenül attól, hogy kinek melyik anyag a kedvence – legyen az a fa, a fém vagy a műanyag – mindegyik esetben ízléses, az adott kert összhangjához és stílusához passzoló kerti garnitúrákat lehet beszerezni, ahol a jól megérdemelt lustálkodás mellett egy családi vagy baráti körben elfogyasztott ebéd is emeli a nap hangulatát.

Az e-kert.hu kerti bútorai mind minőségében, mind pedig érték-ár arányban elnyerik a vásárlók tetszését. A többféle fa és fém bútorok mellett már elérhetőek a különleges kidolgozottságú rattan bútorok, amelyek egyre népszerűbbek napjainkban.

A tárolás kérdése

Ha terveink között szerepel az elkövetkezendő hetekre egy új kerti garnitúra beszerzése, akkor el kell azon is gondolkodni, hogy mennyire lesz fedett az a terület, ahová tenni szeretnénk. Ennek eldöntése befolyásolhatja azt a kérdést, hogy milyen alapanyagból készüljön a bútor, melyiket válasszuk.

Ha van fedett terasz vagy udvar, akkor akár a természetesség érzését még inkább tükröző fa kerti bútorok megvétele is szóba jöhet, viszont fedél nélkül a fából készült termékek rendszeres ápolásra szorulnak. A legidőtállóbbak a fém modellek, amelyek szinte semmilyen gondoskodást nem igényelnek, és észrevétlenül megbújnak a kert növényzete között minimalista stílusukkal.

A közkedvelt rattan kerti bútorok

A tudományok egyik új vívmánya a polyrattan kerti garnitúra. Ez tulajdonképpen egy különleges műanyag, amely masszív, erős és strapabíró tulajdonságai révén akár télen is kint maradhat hóban, esőben, fagyban. Nem tesznek benne kárt sem az időjárás viszontagságai, a napjainkra jellemző nagy hőingadozások, sem pedig a nyári nap- és UV-sugárzás.

A rattan elnevezés pedig onnan ered, hogy a műanyag kidolgozása teljesen olyan hatást tükröz, mintha egy fa rattan bútorral lenne dolgunk. A szép szövés mintázatát idézi, ugyanakkor a rattan hátrányos jellemzőit nélkülözi. Ezért nem kezd el szálasodni, és nem megy tönkre néhány év múlva sem.

Az e-kert.hu webáruházban elérhetők komplett rattan garnitúrák, ahol a székeket, foteleket vagy akár kanapékat egy dohányzó- vagy étkezőasztal egészíti ki. A legtöbb esetben párnák is járnak hozzá, szintén erős anyagból készítve, de azért azokat egy tárolószekrénybe javasolt használat után eltenni.

Ebben a webáruházban mindent egy helyen be tudunk szerezni, amely szükséges lehet a kerti időtöltésünkhöz. Ilyenek például a szerszámok és más tárgyak kültéri raktározására szolgáló házak, tárolók. Vagy ha fából készült bútort választottunk, akkor különféle árnyékolók, tetők. Az igazi nyári élményt a fürdőzések adják vissza. A kerti bútor mellett igazán impozáns hatást kelt egy gerendavázas felszíni medence, amelynek a család minden tagja örülni fog.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top