+ Irodalom

Békés Pál könyvei is segítenek az ukrán menekülőkön

Békés Pál

Békés Pál örökösei az IBBY magyar nemzeti szekciója egykori elnökének immár klasszikussá vált köteteit ajánlotta fel árverésre.

„Békés Pál személyesen már nem segíthet a háború elől menekülő gyerekeken, de meséivel igen. Kétbalkezes varázsló meséjének ereje teremt varázslatot a varázstalanított lakótelepen, és azt reméljük, hogy a Félőlény újra és újra megküzd a Kiserdőt körülvevő szörnyekkel.
Mi most Palival együtt, ennyit tudunk tenni.”

Ezzel a kísérő levéllel ajánlották fel árverésünkre Békés Pál örökösei az IBBY magyar nemzeti szekciója egykori elnökének immár klasszikussá vált köteteit.

A jótékonysági árverés március 19-én, szombaton 15.00 órától lesz az Evangélikus Országos Gyűjtemény – Esterházy Péter és Gitta Könyvtár, Szentkirályi utca 51. sz. alatt.

Az eseményre a regisztráció a hubbyinfo@gmail.com emailcímen történik, a helyszínen 40 fő fér el.
Az árverés online követhető, itt nem kell regisztrálni, licitálni online is lehetséges lesz (Facebook élőzés keretében, online kommenteléssel).

Az adományok a Magyarországi Evangélikus Egyház Diakóniai Intézményéhez futnak be, akik segítő szervezetként gondoskodnak arról, hogy az árverésen összegyűjtött pénzösszeg a legmegfelelőbben hasznosulhasson az ukrajnai menekültek számára.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top