+ PR-cikk

Milyen előnyökkel jár az automata ajtó szállodák bejárataként?

automata ajtó

A modern szállodák és hotelek bejárati ajtajának automatizálása ma már szinte elvárásként merül fel a szállóvendégek részéről. Emellett az érintésmentes és jó belátást biztosító bejárat bizalmat sugároz.

A több száz szobával rendelkező hotelek mellett a kisebb szállodák és vendégfogadásra alkalmas helyek számára is érdemes az automatizált ajtók beépítéséről gondoskodni. Az önműködő bejáratok többféle előnyére szeretnénk felhívni a figyelmet cikkünkkel.

Az automata ajtók előnyei

Az igazán hatékony automatizált bejárást biztosító ajtók nemcsak az épületbe való kényelmes bejutást biztosítják, hanem energiatakarékosak, védelmet nyújtanak a betörések ellen, szabályozott nyitással rendelkeznek.

A FAAC automata harmonikaajtó a szállodaiparban praktikus megoldást kínáló. Akár tűz- és füstvédelemmel vagy vészkijáratként üzemeltethető megoldásokkal egészülhetnek ki a cégnél elérhető automata bejáratok. A különböző kiegészítők segítségével tökéletesen a megrendelő igényére szabhatóak az automata toló- vagy forgóajtók is.

Miért válasszunk automatizált bejáratot?

Az automata ajtó exkluzív, elegánsabb bejáratot biztosít a szállodák számára. A már kívülről is belátható vendégfogadó tér hivogatóan hat és szimpátiát kelt az érkezőkben. Az utóbbi években az érintésmentes bejáratok egyébként is felértékelődtek, hiszen ezzel megelőzhetővé váltak a kilincs vagy ajtónyitó megfogásával terjedő betegségek.

Azok számára is praktikusabb az önműködő ajtó, akik akadálymentesen szeretnének bejutni az épületbe. A kerekesszékkel, babakocsival közlekedők mellett a hotelek esetében a bőröndök, csomagok bevitele is könnyebbé válik az automatizált bejárat segítségével. Nem kell félnünk a véletlen rácsukódástól sem, mert a beállított automatika biztonságosan tudja kezelni a közlekedők mozgását. Az ajtók távirányítóval is működtethetőek, így a személyzet igény esetén változtathat a nyílás időtartamán.

Energiahatékony megoldás

Az energiatudatosság napjainkban a hotelek és szállodák esetében is egyre fontosabb szempont, hiszen a kiemelkedően magas fűtési és villanyszámlák idején nem elhanyagolható a felesleges ajtónyitással, nyitva felejtett bejáratokkal elpazarolt energia ára. Az automata ajtók egyik nagy előnye, hogy gyorsan és biztonsággal végzik feladatukat, így a fűtött vagy a nyári hónapok hűtött levegője nem fog elillanni, magas számlát hagyva.

Bár eddig csak az automatizált bejáratokról ejtettünk szót, meg kell említenünk az épület egyéb tereiben elhelyezett önműködő ajtók hasznosságát is. Jó példa erre a pincérajtó, mely a vendégteret választja el a szolgálati helyiségektől, konyhától. A gyorsan mozgó ajtók meggátolják, hogy a kiáramló szagok kellemetlenséget okozzanak a vendégek számára. A biztonságos ajtónyitás a kiegészítő betörésgátló fóliával felszerelt üveggel és a padlósín alkalmazásával kiválóan megakadályozza a befeszítéses betöréseket.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top