+ Zene

Ukrajnai háború: a Music Hungary Szövetség gyűjtőoldalt hozott létre

A Music Hungary társelnöke elmondta: a kampány segítséget és reményt ad az ukrajnai háború miatt bajba jutott kollégáiknak, barátaiknak.

fotó: unsplash

A Music Hungary Szövetség gyűjtőoldalt hozott létre az ukrajnai háború miatt bajba jutottak segítésére.

Mint írták, sokan jelezték, hogy szeretnének segíteni, illetve szerveznek olyan eseményeket, amelyek bevételeit felajánlanák erre a célra. A https://musichungary.hu/ukrajna/ gyűjtőoldalra minden ilyen esemény felkerülhet, bárki beküldheti a támogatói eseményének linkjét.

„A Music Hungary Szövetség és a VAMP, az Ukrán Élőzenei Szövetség kedden együttműködési megállapodást írt alá, hogy támogassák a Music Saves Ukraine kampányt. Utóbbi célja, hogy anyagi támogatást gyűjtve segítséget nyújtson zenészeknek, a zenei szektorban dolgozó kollégáknak és mindazon civileknek, akik a háború károsultjai”

– szerepel a közleményben. A Music Hungary Szövetség támogatói együttműködésre lépett a Migration Aiddel is.

Kádár Tamás, a Music Hungary társelnöke kiemelte: a Music Saves Ukraine kampány segítséget és reményt ad az ukrajnai háború miatt bajba jutott kollégáiknak, barátaiknak.

A kommünié idézi Oleksandr Sanchenkót, a VAMP elnökét, aki beszámolt arról, hogy humanitárius segélyközpontot létesítettek több, a szövetségük tagjaihoz tartozó helyiségükben Kijevben.

„Jelenleg azon dolgozunk, hogy menekülteket támogató központokat is felállítsunk európai határainkon. Hálásak vagyunk mindazon kollégáinknak, akik támogatnak minket”.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top